Minden rajongó biztos izgatott már a Glee második évada miatt, nem győzi találgatni mik fognak történni, amikor végre újra nézheti a kedvenceit a képernyőn. Örömükre ma kezdték el forgatni a folytatást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Már forgatják a Glee 2. évadát
2010. augusztus 05. 20:28
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
áhh dejó! várom
2010. augusztus 05. 23:18
|
|
Tina91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 21 Azonosító: 129495 offline
|
Már én is nagyon várom. Az első évadot is 2-szer néztem meg (másodszor anyukámmal, így most már ő is egy gleek). Határozottan ez a kedvenc sorozatom, és remélem ugyanilyen jó (vagy még jobb) lesz a 2. évad is.
2010. augusztus 06. 08:47
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (agisn @ 2010.08.05. 21:00)
én úgy tudom, hogy nem az első rész lesz a Britneyes rész...hanem egy másik, Britney/Brittany címmel.
Én is azt hittem eddig, de újabb forgatási képek jelentek meg és ott már Lea egy Britney szerelésben sétafikál jobbra-balra, szóval könnyen meglehet, hogy tényleg így van. Igaz azt még nem jelenti azt, hogy egy epizódba kerül bele, de ha már Jane is nyilatkozta...
2010. augusztus 06. 10:45
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
az első évadot imádtam, kíváncsi vagyok mit tartogatnak nekünk még a másodikban
én örülnék a Britney/Brittany résznek
bár én végre Santana-t is szeretném szólóban hallani, mert szerintem bámulatos hangja van! tehát remélem ő is előtérbe kerül majd a következő részekben
2010. augusztus 06. 10:54
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (miss_areo @ 2010.08.06. 10:45)
az első évadot imádtam, kíváncsi vagyok mit tartogatnak nekünk még a másodikban
én örülnék a Britney/Brittany résznek
bár én végre Santana-t is szeretném szólóban hallani, mert szerintem bámulatos hangja van! tehát remélem ő is előtérbe kerül majd a következő részekben 
Én is Santanara figyeltem fel, főleg a hangja miatt. Ha minden igaz, akkor ő is előtérbe kerül majd, mert neki is sok rajongója van.
2010. augusztus 08. 10:10
|
|
agisnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 132461 offline
|
Nem értem az ilyen emberkéket, mint Mr. Gomez, minek jönnek ide kritizálni? Jó neked az, hogy ha leszarozol egy sorozatot??? Amúgy is büszke lehetsz arra, hogy 15 éves fiú létedre Disney sztárokért rajongsz 8) káár, hogy a Disney-sorozatok nem kaptak 19 Emmy-jelölést...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: