Am csak úgy mondom h a Jacko gúnynév: angolok találták ki ano egy újságban szerepelve:
-Wacko Jacko
Halottgyalázás lenne az új Jacko-album?
2010. augusztus 04. 19:42
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
2010. augusztus 04. 19:50
ToTo írta le pontosan a gondolataimat. Egy-egy énekesnek több száz dala van készen, abból csak a legjobbakat válogatják össze egy-egy albumhoz, illetve albumok között is felénekelnek dalokat, nem csak akkor, amikor épp na most le kell ülni mert év végén ki akarok adni egy új lemezt. Ilyenkor nagyon nehéz az albumhoz azt a 11-12 számot kiválasztani, ami a legjobb, mert a többi is valószínűleg nagyon jó.
Félkész demo-kat nem hiszem, hogy kiadnának, annak értelme sem lenne. Sokszor nem értem, hogy egyes Bonus Track-ként vagy B-side-ként megjelentetett dalok miért nem kerültek rá bizonyos albumokra, mert sokszor van, amelyik jobb mint némelyik kiadott dal. Szerintem nem kell aggódni, jó MJ dalokat fognak összeválogatni kiadásra és mivel tuti, hogy nem egy lemeznyi anyag porosodik a polcon, fog még maradni kiadatlan felvétel. De egy poszthumusz album mégiscsak jár a popkirálynak.
Aaliyah példáját tudom felhozni, akinek az esetében 2 évvel a halála után ugye idedobtak nekünk 6 kiadatlan számot a Greatest Hits albumon, mivel én azt vettem meg először és csak a Try Againt ismertem tőle, nem tudtam volna megmondani, hogy melyik dalok lehetnek a slágerek és melyek a kiadatlanok, mert minden számot imádtam. Persze azóta sem adtak ki semmit, pedig a netre jópár dal kiszivárgott, mind szuper. De akkor sem adják ki és még el is várják, hogy ha ott van az orrom előtt a link akkor majd nem töltöm le. :S És érezzem magam rosszul, hogy illegálisan letöltöm, ahelyett, hogy kiadnák és megvehetném végre... -.-
Szóval MJ fanok inkább örüljetek!
Félkész demo-kat nem hiszem, hogy kiadnának, annak értelme sem lenne. Sokszor nem értem, hogy egyes Bonus Track-ként vagy B-side-ként megjelentetett dalok miért nem kerültek rá bizonyos albumokra, mert sokszor van, amelyik jobb mint némelyik kiadott dal. Szerintem nem kell aggódni, jó MJ dalokat fognak összeválogatni kiadásra és mivel tuti, hogy nem egy lemeznyi anyag porosodik a polcon, fog még maradni kiadatlan felvétel. De egy poszthumusz album mégiscsak jár a popkirálynak.
Aaliyah példáját tudom felhozni, akinek az esetében 2 évvel a halála után ugye idedobtak nekünk 6 kiadatlan számot a Greatest Hits albumon, mivel én azt vettem meg először és csak a Try Againt ismertem tőle, nem tudtam volna megmondani, hogy melyik dalok lehetnek a slágerek és melyek a kiadatlanok, mert minden számot imádtam. Persze azóta sem adtak ki semmit, pedig a netre jópár dal kiszivárgott, mind szuper. De akkor sem adják ki és még el is várják, hogy ha ott van az orrom előtt a link akkor majd nem töltöm le. :S És érezzem magam rosszul, hogy illegálisan letöltöm, ahelyett, hogy kiadnák és megvehetném végre... -.-
Szóval MJ fanok inkább örüljetek!
2010. augusztus 04. 23:19
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
én egy MJ fan vagyok!
és teljesen egyet értek RedArmy-el:
"miért lenne halottgyalázás? amikor anno Freddie Mercury is meghalt, kiadták a Made in Heaven című albumot amin szintén olyan dalok voltak, amiket soha nem adtak ki, ill. csak szerettek volna egyszer "
sok nagyon jó számról (pl.:Too Much love will kill you) nem is lenne tudomásunk most...és akk szerintem Pavarotti se énekelte volna el..de én ezt nem tudhatom....
és teljesen egyet értek RedArmy-el:
"miért lenne halottgyalázás? amikor anno Freddie Mercury is meghalt, kiadták a Made in Heaven című albumot amin szintén olyan dalok voltak, amiket soha nem adtak ki, ill. csak szerettek volna egyszer "
sok nagyon jó számról (pl.:Too Much love will kill you) nem is lenne tudomásunk most...és akk szerintem Pavarotti se énekelte volna el..de én ezt nem tudhatom....
2010. augusztus 05. 02:01
hát, én remélem kiadják. jók szoktak lenni általában a demo számok is, nem véletlenül vannak felvéve. ha annyira rosszak lennének, nem hiszem, hogy megtartanák őket. szóval, én kíváncsi vagyok erre. william meg egy "senki", aki kicsit elszállt magától (bocs a rajongóktól)
2010. augusztus 05. 10:27
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Ahogyan érvelt Will, nekem is megfordult a fejemben, hogy igaza van. De csak bizonyos mértékig. Nem meggyalázás ez. És ToTonak is igaza van. Szóval én nagyon megosztott vagyok.
2010. augusztus 05. 19:25
|
|
Petraglamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 131414 offline
|
Hát én nem tudom mit gondoljak ... Ha eddig nem jelent meg egy szám sem abból amit most a cd-re terveznek ( amíg még Michael élt )akkor fel lehet tenni a kérdést, hogy "most ezt tényleg ő írta?" vagy elgondolkodhatnánk, hogy lehet ezek csak elrontott vagy félkész dalok :S De lehetne azt is gondolni, hogy Jackson éppen ki akarta adni azt a CD-t csak közbe jött a halál :(
2010. augusztus 06. 16:44
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Nekem erről az a véleményem, hogy ez nem halott gyalázás...rengeteg számot hagyott hátra, ammis zerintem album képes lehet és a Estate biztos jól fog válogatni reményeim szerint...miért kéne ezeket a dalokat eltementni?
És még mindig NEM JACKO, ez annyira nehezen értelmezhető mondat??? Vagy felszólítás??
És még mindig NEM JACKO, ez annyira nehezen értelmezhető mondat??? Vagy felszólítás??
2010. augusztus 08. 12:03
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet (Szilvia_91 @ 2010.08.06. 16:44)
Figyelj nagyon sokan szólítják így, és nem is tudják miért haragszunk érte...és szerintem rájuk nem is kell...nem azért mondják mert bántani akarják, hanem mert így hallották sokszor, azt hiszik ez normális. Persze van a kivétel aki direkt mondja...őket utáljuk
Egyébként én sem tartom ezt halottgyalázásnak, hiszen rengeteg rajongó örülne ha hallhatna még új számokat. Bár szerintem Will-nek is teljesen igaza van, hogy MJ maximalista volt és ha egy szám nem került fel a lemezre annak biztosan megvolt a jó oka...tehát bizonyos értelemben úgymond MJ akarata ellen szegülnek így, hogy olyan zenéket jelentetnek meg tőle amiket ő nem szeretett volna
2010. augusztus 22. 14:15
Szerintem se szabadna ezeket a dalokat kiadni... ha Jacko akarta volna, már biztos megjelent volna a lemez... de így...
2011. június 30. 14:42
Jaaaaj, a Jó Isten szerelmére, csak ne hívnák már Jackónak. Úgy, de úgy idegesít. Így csúfolták... Hihetetlen, hogy senki nem tudja.
Amúgy szerintem se kellett volna ezeket kiadni. :/
Amúgy szerintem se kellett volna ezeket kiadni. :/
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 30. 14:45
Michael olyan trollface fejet vág ezen a képen. 
Amúgy én sem helyeslem, hogy kiadják a "félkész" dalait. Mindez csak a pénz miatt van, nem tartják tiszteletben szegény emlékét. :S
Amúgy én sem helyeslem, hogy kiadják a "félkész" dalait. Mindez csak a pénz miatt van, nem tartják tiszteletben szegény emlékét. :S
2011. július 11. 13:39
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
nagyon is igaza van Will.I.Am-nek!
Maximalista volt és igaza van mindenben...én is így reagáltam mikor meg tudtam ki fogják adni a "félkész" dalait!
és az hogy csak a pénz miatt csinálják!
hát igen ez a mai világ...nem tartanak senkit sem tiszteletben.
ŁOWE MIKE!ŁŁŁ
R.I.P.!
Maximalista volt és igaza van mindenben...én is így reagáltam mikor meg tudtam ki fogják adni a "félkész" dalait!
és az hogy csak a pénz miatt csinálják!
hát igen ez a mai világ...nem tartanak senkit sem tiszteletben.
ŁOWE MIKE!ŁŁŁ
R.I.P.!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.