Starity

Halottgyalázás lenne az új Jacko-album?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 04. 19:42 #21
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Am csak úgy mondom h a Jacko gúnynév: angolok találták ki ano egy újságban szerepelve:
-Wacko Jacko
2010. augusztus 04. 19:44 #22
ayette10
ayette10
Hozzászólás: 598
Csatolások: 0
Azonosító: 131035
szerintem is igaza van... biztos oka van annak, hogy nem adta ki..
2010. augusztus 04. 19:50 #23
- törölt felhasználó -    
ToTo írta le pontosan a gondolataimat. Egy-egy énekesnek több száz dala van készen, abból csak a legjobbakat válogatják össze egy-egy albumhoz, illetve albumok között is felénekelnek dalokat, nem csak akkor, amikor épp na most le kell ülni mert év végén ki akarok adni egy új lemezt. Ilyenkor nagyon nehéz az albumhoz azt a 11-12 számot kiválasztani, ami a legjobb, mert a többi is valószínűleg nagyon jó.
Félkész demo-kat nem hiszem, hogy kiadnának, annak értelme sem lenne. Sokszor nem értem, hogy egyes Bonus Track-ként vagy B-side-ként megjelentetett dalok miért nem kerültek rá bizonyos albumokra, mert sokszor van, amelyik jobb mint némelyik kiadott dal. Szerintem nem kell aggódni, jó MJ dalokat fognak összeválogatni kiadásra és mivel tuti, hogy nem egy lemeznyi anyag porosodik a polcon, fog még maradni kiadatlan felvétel. De egy poszthumusz album mégiscsak jár a popkirálynak.

Aaliyah példáját tudom felhozni, akinek az esetében 2 évvel a halála után ugye idedobtak nekünk 6 kiadatlan számot a Greatest Hits albumon, mivel én azt vettem meg először és csak a Try Againt ismertem tőle, nem tudtam volna megmondani, hogy melyik dalok lehetnek a slágerek és melyek a kiadatlanok, mert minden számot imádtam. Persze azóta sem adtak ki semmit, pedig a netre jópár dal kiszivárgott, mind szuper. De akkor sem adják ki és még el is várják, hogy ha ott van az orrom előtt a link akkor majd nem töltöm le. :S És érezzem magam rosszul, hogy illegálisan letöltöm, ahelyett, hogy kiadnák és megvehetném végre... -.-

Szóval MJ fanok inkább örüljetek! smileeee.gif
2010. augusztus 04. 21:45 #24
Nusii
Nusii
visszatérő vendég

StátuszNem akarok sulit :S
Hozzászólás: 470
Azonosító: 130714
igaza van Will.I.Am-nek! szerintem
2010. augusztus 04. 21:47 #25
- törölt felhasználó -    
@_ToTo_ egyetértek veled
2010. augusztus 04. 21:51 #26
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Szerintem is örüljenek a fanok, hogy kapnak egy új lemezt telis-tele Jackson kiadatlan számaival.
2010. augusztus 04. 23:19 #27
sz.fannie
sz.fannie

StátuszSzabadság, egyenlőség, testvériség, jelszó.....
Hozzászólás: 607
Csatolások: 242
Azonosító: 121776
én egy MJ fan vagyok!
és teljesen egyet értek RedArmy-el:

"miért lenne halottgyalázás? amikor anno Freddie Mercury is meghalt, kiadták a Made in Heaven című albumot amin szintén olyan dalok voltak, amiket soha nem adtak ki, ill. csak szerettek volna egyszer "

sok nagyon jó számról (pl.:Too Much love will kill you) nem is lenne tudomásunk most...és akk szerintem Pavarotti se énekelte volna el..de én ezt nem tudhatom....
2010. augusztus 05. 00:24 #28
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetértek Will.I.Am.-el
2010. augusztus 05. 02:01 #29
- törölt felhasználó -    
hát, én remélem kiadják. jók szoktak lenni általában a demo számok is, nem véletlenül vannak felvéve. ha annyira rosszak lennének, nem hiszem, hogy megtartanák őket. szóval, én kíváncsi vagyok erre. william meg egy "senki", aki kicsit elszállt magától (bocs a rajongóktól)
2010. augusztus 05. 10:13 #30
Peachy
Peachy
visszatérő vendég

Státuszhú, de régen voltam starityn :) de hát itt a nyár, szóóval...
Hozzászólás: 400
Csatolások: 109
Azonosító: 129596
hát szerintem is, Rip MJ :'(
2010. augusztus 05. 10:27 #31
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Ahogyan érvelt Will, nekem is megfordult a fejemben, hogy igaza van. De csak bizonyos mértékig. Nem meggyalázás ez. És ToTonak is igaza van. Szóval én nagyon megosztott vagyok.
2010. augusztus 05. 19:25 #32
Petraglam
Petraglam
új tag

StátuszA legrövidebb út két ember között egy mosoly
Hozzászólás: 65
Azonosító: 131414
Hát én nem tudom mit gondoljak ... Ha eddig nem jelent meg egy szám sem abból amit most a cd-re terveznek ( amíg még Michael élt )akkor fel lehet tenni a kérdést, hogy "most ezt tényleg ő írta?" vagy elgondolkodhatnánk, hogy lehet ezek csak elrontott vagy félkész dalok :S De lehetne azt is gondolni, hogy Jackson éppen ki akarta adni azt a CD-t csak közbe jött a halál :(
2010. augusztus 06. 16:44 #33
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Nekem erről az a véleményem, hogy ez nem halott gyalázás...rengeteg számot hagyott hátra, ammis zerintem album képes lehet és a Estate biztos jól fog válogatni reményeim szerint...miért kéne ezeket a dalokat eltementni?

És még mindig NEM JACKO, ez annyira nehezen értelmezhető mondat??? Vagy felszólítás??
2010. augusztus 08. 12:03 #34
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet (Szilvia_91 @ 2010.08.06. 16:44)

És még mindig NEM JACKO, ez annyira nehezen értelmezhető mondat??? Vagy felszólítás??

Figyelj nagyon sokan szólítják így, és nem is tudják miért haragszunk érte...és szerintem rájuk nem is kell...nem azért mondják mert bántani akarják, hanem mert így hallották sokszor, azt hiszik ez normális. Persze van a kivétel aki direkt mondja...őket utáljuk biggrin.gif biggrin.gif
Egyébként én sem tartom ezt halottgyalázásnak, hiszen rengeteg rajongó örülne ha hallhatna még új számokat. Bár szerintem Will-nek is teljesen igaza van, hogy MJ maximalista volt és ha egy szám nem került fel a lemezre annak biztosan megvolt a jó oka...tehát bizonyos értelemben úgymond MJ akarata ellen szegülnek így, hogy olyan zenéket jelentetnek meg tőle amiket ő nem szeretett volna unsure.gif unsure.gif de hát mit lehet tenni dry.gif
2010. augusztus 10. 09:20 #35
- törölt felhasználó -    
:S
2010. augusztus 22. 14:15 #36
- törölt felhasználó -    
Szerintem se szabadna ezeket a dalokat kiadni... ha Jacko akarta volna, már biztos megjelent volna a lemez... de így...
2011. június 30. 14:42 #37
- törölt felhasználó -    
Jaaaaj, a Jó Isten szerelmére, csak ne hívnák már Jackónak. Úgy, de úgy idegesít. Így csúfolták... Hihetetlen, hogy senki nem tudja.

Amúgy szerintem se kellett volna ezeket kiadni. :/
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. június 30. 14:45 #38
- törölt felhasználó -    
Michael olyan trollface fejet vág ezen a képen. _nevet.gif

Amúgy én sem helyeslem, hogy kiadják a "félkész" dalait. Mindez csak a pénz miatt van, nem tartják tiszteletben szegény emlékét. :S
2011. július 11. 13:39 #39
CB11
CB11
visszatérő vendég

Státusz'Miközben keresed ki is vagy valójában,sose feledd el azt,hogy önmagad maradj!'
Hozzászólás: 115
Azonosító: 154699
nagyon is igaza van Will.I.Am-nek!
Maximalista volt és igaza van mindenben...én is így reagáltam mikor meg tudtam ki fogják adni a "félkész" dalait!
és az hogy csak a pénz miatt csinálják!
hát igen ez a mai világ...nem tartanak senkit sem tiszteletben.
ŁOWE MIKE!ŁŁŁ
R.I.P.!smileeee.gif
2013. augusztus 15. 22:42 #40
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
teljesen egyet értek Will.I.Am-mel!
3 oldal 1 2 3