Jimena Navarrete teljesen felszabadultan válaszolgat a Twitteren mindenkinek, mintha nem is Mexikó szépe lenne. Pedig a gyönyörű lánynak lenne mire büszkének lennie.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barátságos és közvetlen szépségkirálynő
2010. augusztus 03. 19:27
2010. augusztus 03. 19:31
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
legalább kedves és nem szállt el magától.
2010. augusztus 03. 19:36
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Oké, oké, jól néz ki a csaj, de ezen kívül máshoz is ért?
Ehhez nem kell nagy tehetség, hogy valaki mutogassa magát. Majd ha valami olyannal tűnik ki, amihez agy is kell, akkor majd elismerem. 
Amúgy vicces, ez a csaj még nálam is fiatalabb... Pedig aszittem öregebb 1-2 évvel.
Amúgy vicces, ez a csaj még nálam is fiatalabb... Pedig aszittem öregebb 1-2 évvel.
2010. augusztus 03. 19:36
Nagyon szép és kedves
köszi a cikket El Mexicano
2010. augusztus 03. 19:37
Idézet (Nessi @ 2010.08.03. 19:28)
Miért szálljon el magától.Jó h úgy viselkedik mintha nem történt volna semmi!Sztem!
Hát nem tudom, szerintem alapból nem ez a jellemző, az ilyen csajok eléggé önteltek szoktak lenni, szerintem.
2010. augusztus 03. 19:39
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
szerintem is majdnem mindenki elszáll magától aki szép.
de néha még az is aki nem az csak annak gondolja magát.
de néha még az is aki nem az csak annak gondolja magát.
2010. augusztus 03. 20:50
|
|
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline
|
szerintem nagyon szép és szimpi
2010. augusztus 03. 20:59
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
@XDZsolt: Szerintem is szép de tudja valaki h hogy lehet twitteren üzenetet küldeni(ha lehet egyáltalán)?
Először is regisztrálnod kell, aztán keresd meg annak a Twitter-oldalát, akinek írni akarsz. Pl www.twitter.com/xy. Akkor ha neki írni akarsz, így kezdd: "@xy ..." és a "..." helyére az üzeneted. Ő majd ezt megkapja, és vagy válaszol, vagy nem
Először is regisztrálnod kell, aztán keresd meg annak a Twitter-oldalát, akinek írni akarsz. Pl www.twitter.com/xy. Akkor ha neki írni akarsz, így kezdd: "@xy ..." és a "..." helyére az üzeneted. Ő majd ezt megkapja, és vagy válaszol, vagy nem
2010. augusztus 03. 21:02
Idézet (XDZsolt @ 2010.08.03. 20:54)
Szerintem is szép de tudja valaki h hogy lehet twitteren üzenetet küldeni(ha lehet egyáltalán)?
Először is regisztrálva kell lenned. Úgy tudsz üzenetet küldeni másik felhasználónak, hogy eléteszed ezt: @FELHASZNÁLÓNÉV ... Privátot pedig csak annak tudsz küldeni, aki téged követ.
2010. augusztus 03. 21:36
Nagyon bájos lány.A vidiben annyira közvetlen és aranyos. Hajrá Jimena!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: