Szeptember 8-án ül össze a Nemzetközi Automobil-szövetség Motorsport-világtanácsa, ahol jobban megvizsgálják az ügyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Ferrari bukhatja a vb-címet
2010. augusztus 03. 16:42
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
ez szívás!!! De megértem a döntésüket Massa-t hagyni kellett volna győzni sz ugy lett volna fair.Ha meg nem engedi el Alonsot az nem az Ő hibája lenne mert onnantól hogy Alonso van hátul így Alonso felelösége lenne hogy megprábálja kockáztatni Ferrari 1-2-t egy elözésse.
Továbbra is Hajrá MASSA!!!!
Továbbra is Hajrá MASSA!!!!
2010. augusztus 03. 16:55
Nem lesz szerintem kizárás, csak maximum növelik a pénzbüntetést. Ilyen helyzetek mindig is voltak, nem kell felfújni..
A szabály hülyeség, be kellene tiltani, burkoltan így is jelen van a csapatutasítás...
A szabály hülyeség, be kellene tiltani, burkoltan így is jelen van a csapatutasítás...
2010. augusztus 03. 16:58
|
|
dorcsykaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 234 Csatolások: 200 Azonosító: 124654 offline
|
jelen van, de csak az a része van betiltva, amikor az utasítás befolyásolja a futam végeredményét. Például az is csapatutasítás, amikor kihívnak valakit a boxba...
2010. augusztus 03. 17:04
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
hát.. én már nem tudom h mit szóljak. :-/
szerintem ez sok.. bár a Ferrarinak most is elég sok pontlemaradása van..de még behozhatja..
én nagyon remélem h nem így lesz. :s
hajrá Alooo!
szerintem ez sok.. bár a Ferrarinak most is elég sok pontlemaradása van..de még behozhatja..
én nagyon remélem h nem így lesz. :s
hajrá Alooo!
2010. augusztus 03. 17:37
Ha ez megtörténne, akkor én egyedül csak Massát tudnám sajnálni, igaz fordított helyzetben volt ez már vele is, de akkor is. Nem azért, de Alonso-nak elég sok kis piti ügye van hiába megy jól...
De végtére is tényleg megérdemelnék.
2010. augusztus 03. 17:48
Ez csapatsport könyörgöm! Ez kívánta a közös érdek , a szponzorok sem a levegőből potyognak!!! Szép nem szép ez van.
2010. augusztus 03. 18:03
@gertii Pontosan ! Adják át Massának a 43 pontot ! Úgy lenne a fair
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: