Debby és Sterling?
2010. szeptember 30. 19:50
jaj anyám nehogymá egy ilyen kis ribivel hozzák össze.amúgy ez már megint egy hülye pletyka.
2010. október 13. 18:47
nem lehetnek eggyüt! ez csak egy kép! a sajtó mindent felkavar!
2010. november 11. 19:11
|
|
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline
|
sztem ezt nem kell felfújni!
2010. november 26. 22:20
sztem sem kel felfújni mert ez az ők dolguk + ki tudja "ez Hollywood" semmi sem lehetetlen de majd meglátjuk
2010. november 28. 12:12
Nem kell felfújni,több ezer ilyen hír kap szárnyat nap mint nap,holott általában csak barátok.Különben nem illenek össze, Ashley szebb Debbynél és jobban illik Sterling-hez,szóval itt téma lezárva és kész nálam.Különben az a sejtésem,hogy a legtöbb ilyesmi cikk csak azért íródott,hogy legyen min pletykálkodni,holott lesül,hogy csak barátok.Debbyhez inkább a szingliség vagy a barátságos szerelmi kapcsolat illik,nem Sterling,akihez Ashley sokkal jobban passzol.De mindenesetre legyen mindegyikűjük boldog,Debbyt pedig egy David Henrie-hez kinézetre hasonlító(NEM David,nem is olyan természetű/fajta) fiú illebe szerintem,akivel jól megértenék egymást és erős barátság is lenne köztük,no meg persze szerelem!
2011. március 07. 15:57
"Debby Ryant és Sterling Knightot együtt fotózták le! Vajon ez jelenthet valamit, vagy csak barátok?"
OMG
OMG
2012. július 14. 19:23
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Nagyon arik eggyütt!!!!
))
2012. november 04. 21:43
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Jah... azért, mert engem lefotóztak a barátnőmmel együtt sokszor, akkor már mi is együtt járunk... OMG, így felfújni.! De baromság.!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: