Vanessa Hudgens és Zac Efron a két High Shool Musical sztár Hawaii-ra megy nyaralni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zanessa készül egy újabb közös nyaralásra
2010. augusztus 03. 10:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
örülök , hogy együtt mennek nyaralni
Olyan jó képek szoktak készülni róluk nyaralás közben
Remélem jól érzik majd magukat , ráadásul meg is érdemlik mind a ketten leforgattak egy filmet és Nessa még csak most kezdi a musical ( RENT ) felvételeit
Olyan jó képek szoktak készülni róluk nyaralás közben
Remélem jól érzik majd magukat , ráadásul meg is érdemlik mind a ketten leforgattak egy filmet és Nessa még csak most kezdi a musical ( RENT ) felvételeit
2010. augusztus 03. 10:57
|
|
Jarmiprincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 132451 offline
|
Hát igen.Mivel együtt járnak, nem titok hogy együtt mennek nyaralni.Bár nem tudom zac mit csíp nessában merthát az új stílusa elég érdekes:S nézzétek meg a paparazzi képeket.hát mitnemondjak, nem vmi divatos
2010. augusztus 03. 10:58
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
A mázlisták!!
én is mehetek velük Hawaii-ra???
2010. augusztus 03. 11:11
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
en is varom a kepeket;) de itt volt egy cikk , Selena meltartoba s valami Miley-is benne volt, aztan ki kellet lepnem , egy perc mulva visszaleptem s mar nem volt, miert?
2010. augusztus 03. 11:41
háát örüljenek neki amugy nekem egyikse szimpi !!! nemtom engem a HSM-töl kiráz a hideg és attol kezdve nekem Zac oan nyálgépnek tünik :S
2010. augusztus 03. 11:53
de jó nekik. bezzeg én ezen a nyáron csak a balatonis jutok
2010. augusztus 03. 11:57
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
de jó nekik:Dvárom áma képeket...zanessa(LL)
2010. augusztus 03. 12:02
hát én oda biztos nem mennék...olaszt meg franciát ish elég volt kibírni ezen a nyáron...nem szeretek nyaralni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: