Jordin akkor is meglepődött, amikor Ellen zsűritag lett, de még jobban, amikor Ellen bejelentette, hogy nem tér vissza. Így már két üres hely is van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jordin Sparks ül Ellen helyére?
2010. augusztus 03. 00:26
2010. augusztus 03. 00:31
hát nem tudom
lehet jó zsűri lenne, de ahogy Jordin ÖNKRITIKÁJÁT ismerem nem fogadná el, ahhoz nem túl egos ;)szerintem is Paula (Y)
2010. augusztus 03. 00:33
melcsivel értek egyet, bár ő versenyzőként jobban tudja mi, hogy, merre hány óra
2010. augusztus 03. 00:36
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
szeretem jordin-t, de szerintem nem lenne jó zsűritagnak... mivel ő versenyző is volt, a dolgok másik oldalát is látná, érezné, nem csak azt, amit a zsűri általában érzékel...
2010. augusztus 03. 00:54
Ne már én imádom Ellen-t!
Nagyon rossz lenne ha elmenne tényleg!
2010. augusztus 03. 02:25
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Először is nem biztos hogy megüresedett Ellen helye, mert az 1-7. évadban is csak 3-an voltak, másodszor, miért lenne pont Jordin a megfelefő ember, tehetséges de azért annyit nem tett, hogy zsűritag legyen, mellesleg már olyan plegykák is voltak, hogy Adam Lambert lesz Simon helyett, de nem így lett, és inkább Jenifer Lopez és Steven Tyler lesznek 
Ezek után már nem lesz olyan az Idol, mint volt.
R.I.P. American Idol
Ezek után már nem lesz olyan az Idol, mint volt.
R.I.P. American Idol
2010. augusztus 03. 10:55
szerintem is jó lenne, bár az igaz, hogy tudná mi van a másik oldalon és az nem lenne az igazi. de hajrá Jo<3
2010. augusztus 03. 11:07
szeretem Jordint nagyon is, de szerintem se lenne jó, mert ugye versenyzett, tudja mi folyik a színfalak mögött, mennyit szedvednek, mennyit gyakorolnak, de ezt a zsűri nem látja, de ő tudja. aztán lehet pont ezért lenne jó, mert másképp állna a dolgokhoz.
2010. augusztus 08. 15:31
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jó lenne
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: