Andrew Morton könyvet ír Angelina Jolie-ról, melyben mindent megtudhatunk Angie múlbeli titkairól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie sokkoló múltja
2010. augusztus 03. 00:23
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
2010. augusztus 03. 00:46
Ht ez durva! Sajnos én is eltudom képzelni Angelináról,különben én ebből már egy párat hallottam például hogy vakdosta magát de a többit nem!Elég durva élete lehetett neki!Igaz hogy otthagyta az anyja és az apja is de ez még nem ok arra hogy ennyi őrültséget csináljon!
2010. augusztus 03. 01:10
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Nem volt könnyű élete az biztos. De az, hogy ezek után felépített egy ilyen karriert, bámulatos.
A Brades dolog meg..hát nem tudom, ezt tényleg csak a család és a barátok tudhatják...
Nem vagyok híve az ilyen "minden mocskot kitálalok" könyvenek.
A Brades dolog meg..hát nem tudom, ezt tényleg csak a család és a barátok tudhatják...
Nem vagyok híve az ilyen "minden mocskot kitálalok" könyvenek.
2010. augusztus 03. 03:40
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2010.08.03. 02:21)
hát...nem értem, hogy Angelinának miért van szüksége ilyen könyvek írására, enélkül is megbecsült sztár
Nem ő írja, róla írják és nem hiszem, hogy nagyon örül neki.
2010. augusztus 03. 07:31
Semmi sem bizonyítja hogy ami a könyvben szerepel az igaz , és az ellenkezőjét sem. Az viszont bizonyos hogy valakinek nagyon kellett a pénz ha ilyen könyvet írt.
2010. augusztus 03. 09:00
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
ez kész de azért szeretjük : )
2010. augusztus 03. 09:25
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Ez már a sokadik ilyen hatalmas "leleplező" könyv, amiről aztán megjelenés után kiderül, hogy mégsincsenek benne se források, se tények. Úgy harangozzák be, mintha hatalmas szenzációkat tartalmazna, hogy - már bocs - a sok hülye megvegye, aztán a könyvben valójában nincs más, csak maszatolás. Sajnos Angelina nevével sokat lehet keresni, mindig van elég agymosott, aki képes megvenni és elhinni bármit.
2010. augusztus 03. 10:52
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Ez hüeség!!!Szerintem nem igaz minden belőle csak kicsit/nagyon ki lett fényezve!!!!A vagdosásról én is tudok,de kinek nincs depressziós hullámvölgye??Jaja nagyon kellett a pénz,hogy ilyen dolgokat beleírt!!Jógáz már.......:S:S am meg engem nem érdekel a múltja,én ahogy megismertem szeretem és egy ilyen nem fogja megváltoztatni a véleményemet róla!Brad-ről meg csak annyit,hogy szabad akaratából döntött úgy ,hogy Jen-et otthagyja az már más tészta,hogy Angelina mit vetett be,hogy megszerezze!!
2010. augusztus 03. 11:13
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
én semmiképpen nem írnék ilyen könyvet.
a tudatlanság áldás.
Ha már az emberek elfogadják így, miért kell lerombolni szegényt?
Ha már az emberek elfogadják így, miért kell lerombolni szegényt?
2010. augusztus 03. 11:53
|
|
kriszti321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 131628 offline
|
durva o.o
2010. augusztus 03. 11:54
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Ez az "író" írt egy gusztustalan gyalázást a már halott Diana hercegnőről. Ennyi gerinc van benne. Ha maga Jolie nyilatkozna neki, akkor sem hinnék el belőle egy szót sem és semmiért nem venném a kezembe.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: