Kristen Stewart kiborult
2010. augusztus 04. 11:19
|
|
shakesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 42 Csatolások: 1 Azonosító: 131830 offline
|
SZERINTEM ÍGY SOKKAL JOBB HOGY KICSIT ZÁRKOZÓSABB MINT HOGY MINDENT ELMONDJON!! KÉPZELJÉTEK EL MILYEN LENNE HA ELMONDANA MINDENT A MAGÁN ÉLETÉRŐL MEG ÖSSZEVISSZA HORDANA MINDEN BAROMSÁGOT A SZTÁROKRÓL!!! aKKOR4 NEM LENNE MIN GONDOLKODNI! MINDENKI AZT MONDJA MÉRT NEM MONDJÁK MÁR EL HOGY EGYÜTT VANNAK ROBERTTAL! AKKOR TUDNÁNK HOGY MI VAN ÉS MÁR UNNÁNK ÍGY JOBB HOGY MINDIG JÖN HÍR HOGY EGYÜTT VANNAK ÖSZEVESZTEK IDE ODA MENTEK EGYÜTT! íGY JÓ!SZERINTEM AZOK AKIK EZT MONDTÁK HOGY MONDJA MÁR EL HOGY MI VAN VELE AZOK KÉSÖBB MEGBÁNNÁK HOGY EZT MONDTÁK HISZEN KÖZÖNSÉGES EMBEREK PERSZE HOGY ELMONDJÁK HOGY MI VAN DE MINKET NEM IS KÖVETNEK EGÉSZ NAP! DE ŐKET MEG NEM HAGYJÁK BÉKÉN ÉS ÍGY JOBB HOGY NEM TUDUNK RÓLA SEMMIT BIZTOS ÍGY JOBB HOGY VAN MIN GONDOLKODNI!!!!!! MAJD Ő ELMONDJA AMIT AKAR AMIT MEG NEM AKAR AVVAL MEG NEM PISZKÁLJÁK!!! sZEGÉNY!!!!!!
2010. augusztus 04. 13:27
Szegény de tényleg nem kell mindent elmondania mindenkinek amit "magáról" tud.De én így is úgy is szeretni fogom Kristent.
2010. augusztus 04. 14:08
|
|
veres.klaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 126202 offline
|
szegény!Kicsit sajnálom!
2010. augusztus 05. 11:38
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
nem értem mért nem tudják békén hagyni nem értik hogy egy kis nyugalomra vágyik
2010. augusztus 08. 15:33
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
igaza van hajrá
2010. augusztus 09. 16:22
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Egyetértek. Nem kell, hogy mindenkinek megfeleljen.
2010. augusztus 09. 21:35
hat azert en is megunnam egy ido utan h mindenki rolam beszel es ojasmiket mondanak amiknek semmi alapjuk sincsen x-(
2010. augusztus 10. 09:09
sztem iagaz van kristen-nek még tök fiatal
...........
2010. augusztus 14. 11:30
|
szandy1024új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 133205 offline
|
szerintem kristennek semminek nem kéne megfelelnie csak élje a saját rendes életét
2010. augusztus 15. 18:26
|
Vikiisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 133141 offline
|
Igaza van,eléég idegesítő ha mindenki állandóan az életeddel foglalkozik,vagy a pasidról kérdezget...
De hát ez hozzá tartozik ahhoz h ekkora sztár...
L Kristen 4ewer LLLL
Hajráá
De hát ez hozzá tartozik ahhoz h ekkora sztár...
L Kristen 4ewer LLLL
Hajráá
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: