Kristen Stewart kiborult
2010. augusztus 03. 12:17
|
|
inezcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 791 Csatolások: 303 Azonosító: 121247 offline
|
Erzsike15, igazad van abszolút. Szegényt folyton piszkálják.
1 felhasználónak tetszik:
Strawberry03
2010. augusztus 03. 12:38
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Én mindig azt mondom, hogy nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja!! És olyanokkal nem kell foglalkozni akik labdába se rúghatnak mellette!!!
éleg szar lehet szegénynek, hogy mindig azt az arcát kell mutatni amit mindenki látni szeretne!!!
éleg szar lehet szegénynek, hogy mindig azt az arcát kell mutatni amit mindenki látni szeretne!!!
2010. augusztus 03. 12:40
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Egyáltalán nem fontos h milyen! Nem azért fizetik h kedves legyen, hanem h jól alakítsa a karakterét! Nincs semmi közük h milyen! Minek kell folyton piszkálni szegényt, olyan mint a többi ember!
2010. augusztus 03. 12:43
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (oth00 @ 2010.08.03. 12:40)
Egyáltalán nem fontos h milyen! Nem azért fizetik h kedves legyen, hanem h jól alakítsa a karakterét! Nincs semmi közük h milyen! Minek kell folyton piszkálni szegényt, olyan mint a többi ember!
Egyetértek veled!!! Azért nem lehet olyan, mint a többi ember, mert mindig többet akarnak megtudni az életéről, mert híres és tehetséges!! Én szeretem olyannak, amilyen. És ha ez nem az igazi arca??? Kit érdekel?? Szerintem az igazi sem rossz!!
Hajrá kristen szeretünk!!!
2010. augusztus 03. 12:45
én elfogadtam.ilyen Kristen és mi nem tudjuk megváltoztatni
2010. augusztus 03. 14:06
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Szerintem egyik sztárt se tudjuk milyen valójában.Főleg a fiatalabbak mivel ahogy Kristen is nyilatkozta "ennyi idősen én még nem igazán tudom,ki vagyok" nem tudhatja mindenki.Van aki sohasem találja meg önmagát!
2010. augusztus 03. 15:06
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
en szeretem Kristent....nem olyan majmolo kis Disneysztar mint egyesek....nem akar senkire hasonlitani es ez igy jo....hadjanak mar beket!!!!mindenki torodjon a maga dolgaval!!!
1 felhasználónak tetszik:
Fifina
2010. augusztus 03. 16:48
|
|
xXxVadKendeRxXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.07. Hozzászólás: 242 Csatolások: 7 Azonosító: 124484 offline
|
nem tartom Kristent a legjobb színésznőnek, na de a legrosszabbnak se!
Van tehetsége, persze fejlődni mindenki és mindig tud. (mielőtt bárki belém köt) a tehetség mit sem ér gyakorlás nélkül!
ne boruljon ki inkább hallgassa meg és próbálja kijavítani a hibáit!
Van tehetsége, persze fejlődni mindenki és mindig tud. (mielőtt bárki belém köt) a tehetség mit sem ér gyakorlás nélkül!
ne boruljon ki inkább hallgassa meg és próbálja kijavítani a hibáit!
2010. augusztus 03. 17:18
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
hát nem lehet jó, hogyha valaki erős jellem és nem cukipofizik -> ezért meg lehordják mindennek.:/ szerintem nem a legjobb, de nem is a legrosszabb...meg ha nem tom mit csinálna, ha nagyon megnyílna meg ilyesmi, akkor sztem meg az volna a baj. vezércikk: Kristen mennyire megváltozott. Hirtelen nagyon elege lett? Vagy inkább mégnagyobb felhajtást akar maga köré keríteni?
vagy vmi ilyesmi, de akkor meg tutira az lenne a gond. nem értem az embereket...mindig az kéne ami nincs?? ez van.xD
vagy vmi ilyesmi, de akkor meg tutira az lenne a gond. nem értem az embereket...mindig az kéne ami nincs?? ez van.xD
2010. augusztus 03. 17:20
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
ő ilyen és kész. ilyennek kell szeretni...aki meg eddig se szerette, az meg sztem ezután se fogja.xD (még hozzátéve az előzőmhöz.xD)
2010. augusztus 03. 18:52
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
nem sajnálom...
2010. augusztus 04. 01:17
Igaza van. Ha vki nem akarja teljesen kitárni magát a világnak, és inkább titokzatoskodik, az már rögtön rossz ember? Az ő dolga h mit szeretne megosztani magáról és mit nem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.