Justin Bieber a Twitteren jelentette be, hogy várhatóan mely országokba látogat el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber Magyarországra jön
2010. augusztus 02. 22:22
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Drinuss
2010. augusztus 02. 22:23
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
hurrá. most legalább megtudja mi az, hogy németország. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
XDZsolt
2010. augusztus 02. 22:27
ooojje...inkább jöjjön a Jordin :@ vagy Beyoncé megint(L)...erre nem megyek el xDDDD de a rajongók örülhetnek^^
2010. augusztus 02. 22:27
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
ANTIK ne írjanak kommentárt,ha csak negatív dolgokat tudnak mondani!!! Minek olvastok olyan sztárokról híreket,akiket utáltok????????????
2010. augusztus 02. 22:28
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hét ez nemleeht igaz pont msot gondoltam rá h tök jó lenne .. áá á á á á ááááá á áez nonn jóó
Végreeeeee. Ez non jó tök jó!
Am még jó h 2011, emrt addigra lesz anyámnak pénze a koncertjére
Má non várom
2010. augusztus 02. 22:32
Idézet (jennymiley00 @ 2010.08.02. 22:27)
ANTIK ne írjanak kommentárt,ha csak negatív dolgokat tudnak mondani!!! Minek olvastok olyan sztárokról híreket,akiket utáltok??
Kommunikálunk, azt még lehet. Soha nem leszünk egyformák, a jövőben is lesznek olyan emberek akik hozzáfűznek ezt vagy azt a hírhez. Én sem csippantom, azért olvasom el mert már mindehol ő van, ha itt nem, más oldalon, tévében vagy rádióban úgyis hallanék róla. Lehetetlenség kikerülni
2010. augusztus 02. 22:32
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Én meg akkor megkérném a hozzászólókat, hogy ne írják külön hozzászólásba, hogy de jó meg hogy én tuti elmegyek. Azért van a szerkesztem gomb. Köszönöm.
Tőlem jöhet, de remélem nem lesz belőle cikk, hogy milyen cuki volt a koncerten.
Tőlem jöhet, de remélem nem lesz belőle cikk, hogy milyen cuki volt a koncerten.
2010. augusztus 02. 22:36
hát... engem hidegen hagy igazából. nem vagyok oda a kisfiúénekesekért. küldök egy hatalmas doboz bocsánatot a megsértett rajongóknak. elküldve.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.