Justin Bieber a Twitteren jelentette be, hogy várhatóan mely országokba látogat el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber Magyarországra jön
2010. augusztus 02. 22:22
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Drinuss
2010. augusztus 02. 22:23
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
hurrá. most legalább megtudja mi az, hogy németország. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
XDZsolt
2010. augusztus 02. 22:27
ooojje...inkább jöjjön a Jordin :@ vagy Beyoncé megint(L)...erre nem megyek el xDDDD de a rajongók örülhetnek^^
2010. augusztus 02. 22:27
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
ANTIK ne írjanak kommentárt,ha csak negatív dolgokat tudnak mondani!!! Minek olvastok olyan sztárokról híreket,akiket utáltok????????????
2010. augusztus 02. 22:28
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hét ez nemleeht igaz pont msot gondoltam rá h tök jó lenne .. áá á á á á ááááá á áez nonn jóó
Végreeeeee. Ez non jó tök jó!
Am még jó h 2011, emrt addigra lesz anyámnak pénze a koncertjére
Má non várom
2010. augusztus 02. 22:32
Idézet (jennymiley00 @ 2010.08.02. 22:27)
ANTIK ne írjanak kommentárt,ha csak negatív dolgokat tudnak mondani!!! Minek olvastok olyan sztárokról híreket,akiket utáltok??
Kommunikálunk, azt még lehet. Soha nem leszünk egyformák, a jövőben is lesznek olyan emberek akik hozzáfűznek ezt vagy azt a hírhez. Én sem csippantom, azért olvasom el mert már mindehol ő van, ha itt nem, más oldalon, tévében vagy rádióban úgyis hallanék róla. Lehetetlenség kikerülni
2010. augusztus 02. 22:32
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Én meg akkor megkérném a hozzászólókat, hogy ne írják külön hozzászólásba, hogy de jó meg hogy én tuti elmegyek. Azért van a szerkesztem gomb. Köszönöm.
Tőlem jöhet, de remélem nem lesz belőle cikk, hogy milyen cuki volt a koncerten.
Tőlem jöhet, de remélem nem lesz belőle cikk, hogy milyen cuki volt a koncerten.
2010. augusztus 02. 22:36
hát... engem hidegen hagy igazából. nem vagyok oda a kisfiúénekesekért. küldök egy hatalmas doboz bocsánatot a megsértett rajongóknak. elküldve.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.