Michael Jackson nem kevés titkot hagyott hátra. Most újabb hihetetlen sztori került a nyilvánosság elé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Jackson nem nyugodhat békében
2010. augusztus 02. 18:43
2010. augusztus 02. 18:47
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
na persze. :S ki hiszi ezt el? :S
2010. augusztus 02. 18:54
Na 1. nem hiszem h ilyet tett volna 2. nem rabolná el 3. nagyon kamuzik az a nő
2010. augusztus 02. 18:54
Dargo9-el eggyet van érteve,sztem se érdekelje az örökség ha eddig nem érdekelte az apja...am meg sztem kamu az egész,ez ish egy dilis aki népszerű akar lenni
2010. augusztus 02. 19:28
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
hűha...
2010. augusztus 02. 19:41
Olyan sok pletyka van manapság hogy az ember egyszerűen nem bírja röhögés nélkül. Könyörgöm..és csak most állt elő vele? Ne nézzen már hülyének...hagyhatnák már szegény Jackson-t békében nyugodni.
2010. augusztus 02. 19:44
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Baromság, röviden. Már lassan a félvilág a gyereke lesz...Lehet, hogy nekem is elő kéne állni már egy ilyen sztorival?! Jézusom.
Különben is, rengeteg elmondásból és jóval hitelesebb forrásokból lehet tudni, hogy MJ qrva félénk volt a nőkkel, nem volt egy Casanova típus, na.
))De elég csak megnézni a korai videókat...
(Különben is, ha tényleg igaz az a dolog, az ártatlanság elvesztésével kapcsolatban, akkor a 17-et még be kell szorozni 2-vel, szóval...
)
Nem gúnyolódni akartam egyébként, mert imádom MJ-t, csak ezek a hülye pletykák már felcsesznek.
Különben is, rengeteg elmondásból és jóval hitelesebb forrásokból lehet tudni, hogy MJ qrva félénk volt a nőkkel, nem volt egy Casanova típus, na.
(Különben is, ha tényleg igaz az a dolog, az ártatlanság elvesztésével kapcsolatban, akkor a 17-et még be kell szorozni 2-vel, szóval...
Nem gúnyolódni akartam egyébként, mert imádom MJ-t, csak ezek a hülye pletykák már felcsesznek.
2010. augusztus 02. 19:44
vajon mért pont michael halála után fedte fel magát ez a nő!!!!??????????
2010. augusztus 02. 20:10
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nem igaz h van aki még a halála után se bírja békénhagyni -.-
szánalmas...szegény mj
szánalmas...szegény mj
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: