A 90-es évek csapatai :) [Boyband & Girlband nosztalgia]
2011. augusztus 12. 18:15
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
BSB, még ma is nagy kedvenc..
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. augusztus 12. 18:47
|
|
MarlaSingerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 90 Csatolások: 22 Azonosító: 158045 offline
|
Pont a minap találtam jó néhány régi kazettát (! :XD már önmagában ez retro), tök jó volt nosztalgiázni, hogy miket hallgattam alsótagozatban.
Ciki, nem ciki, de akkoriban hatalmas DJ Bobo rajongó voltam, a videoklipjeit is felvettem az MTV-ről, s utánoztam a koreográfiákat (aztán rájöttem, hogy huszonháromszor is újászülethetek, akkor sem lesz belőlem soha táncos
). Nagy kedvenc volt még Sash!; az Ecuador most is rajta van az ipodomon, a Scooter (nem mondták meg szegényeknek, hogy mégis mennyibe kerül az a hülye hal
), 2Unlimited, Culture Beat, Marky Mark (Mark Whalberg azon korszaka, melyet ma legszívesebben elfelejtene), Bon Jovitól az Always minden idők egyik legjobb rockballadája...Hú, na most akkor két kedvencem a sok közül:
Bessie
2011. augusztus 12. 19:09
|
|
MarlaSingerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 90 Csatolások: 22 Azonosító: 158045 offline
|
Visszaolvastam a topicot és furcsállom, hogy még senki sem említette meg a talán mai napig legvállalhatóbb fiúcsapatot a 5ive-ot.
Five - Don't Wanna Let You Go (a klip tiszteleg a Mátrix előtt)
Bessie
2011. augusztus 12. 19:15
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.12. 19:09)
Visszaolvastam a topicot és furcsállom, hogy még senki sem említette meg a talán mai napig legvállalhatóbb fiúcsapatot a 5ive-ot.
Én nem említettem volna? Ja lehet egy másik topikban volt szó a fiúkról...
Én a mai napig "megszállottan" követem a sorsukat. Ciki vagy nem ciki 27 évesen...de ez van!
Bessie
2011. augusztus 12. 19:23
|
|
MarlaSingerúj tag |
|
Idézet (bestiak @ 2011.08.12. 19:15)
Én nem említettem volna? Ja lehet egy másik topikban volt szó a fiúkról...
Én a mai napig "megszállottan" követem a sorsukat. Ciki vagy nem ciki 27 évesen...de ez van!
Mai napig imádom a zenéjüket, emlékszem anno szinte "kiragyogtak" (hülye szó, de ha már '90-es évek akkor legyünk kozsósak
bestiak
2011. augusztus 12. 19:27
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.12. 19:23)
Mai napig imádom a zenéjüket, emlékszem anno szinte "kiragyogtak" (hülye szó, de ha már '90-es évek akkor legyünk kozsósak
) a sok szerelembe belehalni készülő, kigombolt ingben vonagló Rómeó közül. Jó kis hip-hoppal fűszerezett popzenét produkáltak.
Haha..Én éppen ezt mondom és sok más barátom is! Bár lehet mindenki elfogult a kedvenceivel...
Ők más zenei stílust követtek.Nos én írtam a magyar Wikipédiát a fiúkról,ha érdekel.Tehát mondhatni szakértő vagyok!
De csitt,mert itt nem hangoztatom...
Bessie
2011. augusztus 12. 19:40
|
|
MarlaSingerúj tag |
|
Idézet (bestiak @ 2011.08.12. 19:27)
Haha..Én éppen ezt mondom és sok más barátom is! Bár lehet mindenki elfogult a kedvenceivel...
Ők más zenei stílust követtek.Nos én írtam a magyar Wikipédiát a fiúkról,ha érdekel.Tehát mondhatni szakértő vagyok!
Tényleg? Gratula! Nagyon jól összeszedett és pontos.
A We Will Rock You-t is istenien feldolgozták (bár mondjuk az afféle koprodukció volt a Queen-nel, de szerintem Freddie Mercury is elégedetten tapsolna ha hallaná ahogyan a srácok az ő sorait éneklik).
Bessie
2011. augusztus 12. 19:50
|
|
|
Idézet (MarlaSinger @ 2011.08.12. 19:40)
Tényleg? Gratula! Nagyon jól összeszedett és pontos.
A We Will Rock You-t is istenien feldolgozták (bár mondjuk az afféle koprodukció volt a Queen-nel, de szerintem Freddie Mercury is elégedetten tapsolna ha hallaná ahogyan a srácok az ő sorait éneklik).
Hát köszi! Igyekszik az ember..
Igen az az érdekes,hogy a feldolgozás óta soha senkinek nem sikerült még hasonló szintre felemelni a dalt és az is biztos,hogy sokkal többször játsszák a Five és Queen változatot a mai napig szívesebben a rádiók,mint simán csak a Queen dalát!
Bessie
2011. augusztus 12. 21:44
|
|
MarlaSingerúj tag |
|
Idézet (bestiak @ 2011.08.12. 19:50)
Hát köszi! Igyekszik az ember..
Főleg,ha 13 év után is megszállott.
Ami jó azt nem lehet és nem is szabad megunni, és szerintem ez egy nagyon is egészséges megszállottság.
Azoknak, akik még olyan kis kölyökkutya korban vannak, hogy csak ezen videok alapján találkoznak először a valaha volt talán legjobb fiúcsapattal íme a bizonyíték, hogy a 5ive több műfajban is megállta a helyét - a hip-hop dance és a rock után - íme a melankolikusabb oldaluk:
Bessie
2015. augusztus 12. 12:06
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
90-es évek Magyarország - a fiúcsapatok inváziója
Még mindig emlékszem nálam pár évvel idősebb lány uncsitesóm szobájára akkoriból. Tele volt magyar fiúcsapatok posztereivel és cd-ivel a szobája. Én is volt, hogy csak azért vettem Bravot mert Popcornt, mert hogy poszter volt benne róluk. Haj, a régi szép idők
Még mindig emlékszem nálam pár évvel idősebb lány uncsitesóm szobájára akkoriból. Tele volt magyar fiúcsapatok posztereivel és cd-ivel a szobája. Én is volt, hogy csak azért vettem Bravot mert Popcornt, mert hogy poszter volt benne róluk. Haj, a régi szép idők
Bessie
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.