Hát ööhm, a címmel én nem értek egyet, számomra ez a Magyar Nagydíj is olyan volt, mint a többi, unalmas (de persze, mindenki másképp éli meg, ez csak az én véleményem). Némi esemény volt, amikor bejött a Safety Car, de azon kívül nem sok, az autók csak mentek egymás után, kevés volt az előzés. Mondjuk, ha szigorúan vesszük, akkor a XXI. század versenyei közül, csak a 2006-os volt igazán eseménydús, az is azért, mert esett az eső. A pálya karakterisztikája is olyan, hogy alig lehet előzni, ezért is nem értem, miért nem ősszel, vagy tavasszal van a Magyar Nagydíj, hogy valami eső faktor is szerepelhessen.
Vettel büntetése szerintem jogos, csak nem ezért járt volna neki, amiért adtak, ez teljesen hülyeség volt. Viszont, ahogy bejött a boxba, az még németek között is szabálytalannak minősülne, mert a behajtásnál is szaggatottal kezdődik az ív, majd bizonyos méter után egybefüggő fehér csíkká válik, és utána jön igaz a rázókő. Na most Vettel ezen ment át, és igaz szabályok szerint záróvonal után nem lehetne behajtani, mert azt a vonalat (ahogy kihajtásnál sem) behajtásnál nem lehet átlépni, hanem menni kéne még egy kört, úgyhogy ezt megúszta. Félreértés ne essék nincs bajom Vettelel, de az igaz, hogy simán vezetett, de utána megúszott egy nagy szabálytalanságot, és miután kiment az SC utána jó pár körrel később büntették meg, így visszajött harmadiknak, ez szerencsés kimenetel, még akkor is, ha neki állt a zászló, lehetett volna sokkal rosszabb helyzetben is.
A Trófeákra meg nem tudok mit mondani, szánalmas, hogy ezt a tradíciót felrúgtuk.
Itt nyitottam egy fórumot a régi serlegnek, aki kíváncsi rá]
Schumi meg kicsit túlzásba vitte, ha ott 300-al felkeni Barrichellot, lehet mindkettejüknek az utolsó futamuk, de a brazilnak sajnos kis esélye lett volna túlélni, de szerencsére nem történt semmi baleset.