Starity

Izgalmas volt a magyar nagydíj

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 02. 14:14 #41
audrey
audrey
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Komolyan mondom rondább díjat nem is kaphattak volna a dobogósok. Mikor megláttam kábé 2 percig nem tudtam eldönteni hogy mi az, utána végül rájöttem hogy az az ENI-s kutya akarna lenni. smileeee.gif Pedig tavaly meg előtte tényleg szép díjakat adtak.

Gyuláék meg már megint alkottak. Annyira szánalmasak voltak már megint. Először elkezdtek arról konspirálni hogy Vettel csapatutasításra feltartotta Alonsot, hogy ezzel Webber előnyhöz jusson, utána pedig alig várták hogy megbüntessék azt a szerencsétlen Vettel-t akinek ha nem a kocsija rohad le, akkor a kerék durran ki, vagy éppen a rajtot rontja el. Utána meg amikor Vettel letölti a büntetését, azt kezdik el fejtegetni, hogy hát lehet hogy mégsem volt csapatutasítás. Tisztára olyan volt, mint valami oknyomozós krimi...

Azt meg honnan szedték hogy Barrichello és Schumi barátok? ohmy.gif
2010. augusztus 02. 14:24 #42
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (audrey @ 2010.08.02. 14:14)
Komolyan mondom rondább díjat nem is kaphattak volna a dobogósok. Mikor megláttam kábé 2 percig nem tudtam eldönteni hogy mi az, utána végül rájöttem hogy az az ENI-s kutya akarna lenni. smileeee.gif Pedig tavaly meg előtte tényleg szép díjakat adtak.
Gyuláék meg már megint alkottak. Annyira szánalmasak voltak már megint. Először elkezdtek arról konspirálni hogy Vettel csapatutasításra feltartotta Alonsot, hogy ezzel Webber előnyhöz jusson, utána pedig alig várták hogy megbüntessék azt a szerencsétlen Vettel-t akinek ha nem a kocsija rohad le, akkor a kerék durran ki, vagy éppen a rajtot rontja el. Utána meg amikor Vettel letölti a büntetését, azt kezdik el fejtegetni, hogy hát lehet hogy mégsem volt csapatutasítás. Tisztára olyan volt, mint valami oknyomozós krimi...
Azt meg honnan szedték hogy Barrichello és Schumi barátok? ohmy.gif

Hát ezen a barát dolgon én is csak lestem, néha annyi hülyeséget összehordanak... de Palik még jobban ki tud készíteni, így örültem hogy ő nem volt ott.
Meg tényleg az a díj... azt vártam mikor törik össze a kezükben, olyan gyengének tűnt. blink.gif
2010. augusztus 02. 14:53 #43
- törölt felhasználó -    
tényleg izgalmas volt smileeee.gif a boxutcás rész nagyon tetszett tongue.gif
2010. augusztus 02. 14:56 #44
horipapa
horipapa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 202
Csatolások: 162
Azonosító: 129292
Nem véletlen, hogy a versenyzők szeretik az itteni trófeákat, hiszen máshol ilyen típusúakat nem kapnak. De ez a szponzoros okosság nekem sem tetszett...

A kommentátorokról meg egy külön könyvet lehetne írni... A tegnapi nem a legjobb versenyeik közé tartozott, ez tény. Tehetségük lenne, de pl Palik Laci már szinte alig követi az eseményeket. Legalábbis akkor, amikor beül hogy leközvetítsen egy futamot, akkor azt veszem észre, hogy bizonyos területektől eltekintve lekakkantja az F1-et... sad.gif

Sajnálatos, hogy ennyit érdemel a magyar közönség. Televízió terén, természetesen. Mert az RTL Klub műsorstruktúrája a másik, ami sűrűn leveri nálam a biztosítékot... :S
2010. augusztus 02. 14:57 #45
- törölt felhasználó -    
Szerintem is nagyon izgalmas volt,de a végeredménnyel nem vagyok megelégedve sad.gifsad.gif
2010. augusztus 02. 14:59 #46
álmodozó
álmodozó
visszatérő vendég

Státusz=)
Hozzászólás: 409
Csatolások: 11
Azonosító: 129391
izgi biggrin.gif
2010. augusztus 02. 14:59 #47
horipapa
horipapa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 202
Csatolások: 162
Azonosító: 129292
De vannak olyanok, akiket azért érdemes kiemelni: Wéber Gabi például egy zseni, s Dávid Sándor is régi motoros.
De Gyulai Zsolt csak az autókhoz ért, műsort vezetni már kevésbé tud. Czollner Gyuszi pedig a kommentátortársától függően teljesít jól, vagy botrányosan...
2010. augusztus 02. 15:04 #48
- törölt felhasználó -    
Hát az eredmény nem tetszett/tetszik[ cray.gif ],de ezen kívül jó volt.smileeee.gif
2010. augusztus 02. 15:14 #49
Csilla19
Csilla19
*Crazy Girl*

Státuszáhh. szerelmes vagyok az uj Csabi & Tomi klippbe/számba ♥ ♥ ♥ :DDDD
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 53
Azonosító: 123941
Hát ezt Vettel non elszarta :@ Pedig végre nyerhetett volna és nem csak az időmérőn! tongue.gif Na mind1 Gratula Webber-nek!
2010. augusztus 02. 15:14 #50
Csilla19
Csilla19
*Crazy Girl*

Státuszáhh. szerelmes vagyok az uj Csabi & Tomi klippbe/számba ♥ ♥ ♥ :DDDD
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 53
Azonosító: 123941
De az nemsemmi votl mikor lerepült a kereék! tongue.gif
2010. augusztus 02. 15:46 #51
ancsy234
ancsy234
új tag

Státusz"Friend: a person who can turn a horrible day into an absolutely perfect one. "
Hozzászólás: 34
Csatolások: 32
Azonosító: 125256
szegény Massa csak a 4. lett,az egoista Alonso meg a 2. lett.
Hajrá Massa!!
2010. augusztus 02. 16:04 #52
Viktoriiaa
Viktoriiaa
obsessed with FOB and P!ATD ♥

StátuszWhen you say you love me, know I love you more... ♥
Hozzászólás: 1122
Csatolások: 1946
Azonosító: 88094
Én ismét ott voltam a helyszínen, és eszméletlenül izgalmas volt! Teljesen át lehetett élni az egészet. smileeee.gif Az eredménnyel egyáltalán nem vagyok kibékülve, de így is fantasztikus volt. wink.gif Hamiltont nagyon sajnáltam, de ilyen az autósport. Webber megérdemelte a győzelmet, nagyon jól taktikázott. Ahogy pedig megszokhattuk, a Magyar Nagydíj sosem "balesetmentes". A lerepülő kereket pont láttam, és azt, hogy Rosberg kiállt, de a többi bonyodalmat (szerencsére) nem... A McLarennek pedig kitartást!
2010. augusztus 02. 16:16 #53
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Hát ööhm, a címmel én nem értek egyet, számomra ez a Magyar Nagydíj is olyan volt, mint a többi, unalmas (de persze, mindenki másképp éli meg, ez csak az én véleményem). Némi esemény volt, amikor bejött a Safety Car, de azon kívül nem sok, az autók csak mentek egymás után, kevés volt az előzés. Mondjuk, ha szigorúan vesszük, akkor a XXI. század versenyei közül, csak a 2006-os volt igazán eseménydús, az is azért, mert esett az eső. A pálya karakterisztikája is olyan, hogy alig lehet előzni, ezért is nem értem, miért nem ősszel, vagy tavasszal van a Magyar Nagydíj, hogy valami eső faktor is szerepelhessen.

Vettel büntetése szerintem jogos, csak nem ezért járt volna neki, amiért adtak, ez teljesen hülyeség volt. Viszont, ahogy bejött a boxba, az még németek között is szabálytalannak minősülne, mert a behajtásnál is szaggatottal kezdődik az ív, majd bizonyos méter után egybefüggő fehér csíkká válik, és utána jön igaz a rázókő. Na most Vettel ezen ment át, és igaz szabályok szerint záróvonal után nem lehetne behajtani, mert azt a vonalat (ahogy kihajtásnál sem) behajtásnál nem lehet átlépni, hanem menni kéne még egy kört, úgyhogy ezt megúszta. Félreértés ne essék nincs bajom Vettelel, de az igaz, hogy simán vezetett, de utána megúszott egy nagy szabálytalanságot, és miután kiment az SC utána jó pár körrel később büntették meg, így visszajött harmadiknak, ez szerencsés kimenetel, még akkor is, ha neki állt a zászló, lehetett volna sokkal rosszabb helyzetben is.

A Trófeákra meg nem tudok mit mondani, szánalmas, hogy ezt a tradíciót felrúgtuk. Itt nyitottam egy fórumot a régi serlegnek, aki kíváncsi rá]

Schumi meg kicsit túlzásba vitte, ha ott 300-al felkeni Barrichellot, lehet mindkettejüknek az utolsó futamuk, de a brazilnak sajnos kis esélye lett volna túlélni, de szerencsére nem történt semmi baleset.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. augusztus 02. 16:24 #54
dorcsykaa
dorcsykaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 234
Csatolások: 200
Azonosító: 124654
bocs, hogy Kubicához nem csatoltam adatlapot, pedig hozzá is akartam...
am én se vagyok kibékülve a végeredménnyel, az lett volna a legjobb, ha így lett volna a vége: Alonso, Vettel, Massa, Rosberg, Webber
de azért az se volt semmi, hogy Petrov és Hülkenberg milyen jól teljesítettek:D:D
2010. augusztus 02. 16:30 #55
- törölt felhasználó -    
én is jobban örültem volna ha Alo lesz az első, viszont életem első nagydíja volt és Alonso a dobogón végzett elégedett vagyok <3ALONSO<3
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. augusztus 02. 17:21 #56
jacksonrathbone
jacksonrathbone

Státusz"Nem a képességeink mondják meg, hogy kik vagyunk, hanem a döntéseink" - HP2
Hozzászólás: 501
Csatolások: 17
Azonosító: 124222
szerintem Vettelt még 1x meg kellett volna buntetni amiérta boxutába ugy ment be hogy a rázókövön haladt át!!!!!!!!!!
2010. augusztus 02. 17:28 #57
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
ááhh.. kár h nem lehettem ott.
de még nagyobb h nem Alonso nyert sad.gif
megérdemelte volna,hiszen tökéletesen rajtolt.. és az egész versenyen jó volt:)) ♥
2010. augusztus 02. 18:45 #58
- törölt felhasználó -    
Bárcsak elmehettem volna, nagyon sajnáltam amikor Hamilton kiesett.
2010. augusztus 02. 20:34 #59
nextpunk
nextpunk
új tag

Státuszi'm more than disappointed
Hozzászólás: 66
Csatolások: 27
Azonosító: 115148
én csak szegény Mogyoródot sajnálom. de jó hogy nem voltam otthon...
2010. augusztus 02. 21:21 #60
- törölt felhasználó -    
Ennyi baleset egy versenyen se volt még...Szerintem Massa nagyon jól megmutatta,hogy mit tud,Vettelt max.3x kellett volna még megbüntetni,Hamilton kiesése nagyon tetszett[bocsi Hamilton-fanok],Webber meg jól vezetett.Mégha nem is szeretem,de el kell ismernem,jól csinálta.
Gratulálok Vettelnek,amiért olyan jól kezeli a dühét,igaz,az arcmimikáját is szabályozhatná,de majd belejön a versenyek során...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!