A világbajnok csatár, David Villa elmondta, hogy többek között azért igazolt a Barcelonához, hogy pályára léphessen a Real Madrid elleni szuperrangadón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Villa az ElClásico miatt választotta a Barcát
2010. augusztus 01. 11:43
Énis örülök neki, hogy Barcás lesz..
Abban is reménykedem, hogy Fabregast elengedi Wender..
Abban is reménykedem, hogy Fabregast elengedi Wender..
2010. augusztus 01. 11:48
Én tavaly még örültem volna, ha ott játszik, most viszont hiányozni fog nekem a Valenciából.
Én eddig is Valenciás voltam és az is maradok, attól még hogy elment, nem változik semmi. Én a spanyol válogatott tagjait ugyanúgy szeretem csapattól függetlenül, de nem fogok annak a csapatnak szurkolni, amelyikben a kedvenc játékosaim játszanak, max. csak jobban kedvelem, mint más csapatokat.
2010. augusztus 01. 11:58
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
jobban örültem volna, ha a Madridhoz igazol, maradthattam volna megkérdőjlezhetetlen madridista, de így...
muszáj a barcát is szeretnem! xD
2010. augusztus 01. 12:09
|
|
Edwetyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 99 Csatolások: 65 Azonosító: 125896 offline
|
Hajrááá Barca!!! Egy ideig én is Madridista voltam a S.Ramos miatt, de aztán odaigazolt a C.Ronaldo, akit viszont ki nem állhatok, de Xabi Alonsot és Ramost is ugyanúgy szeretem, mintha Barcások lennének. Annak, meg, hogy Villa is ott erősíti a katalánokat... kiugrom a bőrömből!!! Hajrááá Barcaaaaaa!!!
2010. augusztus 01. 12:11
Idézet (Edwety @ 2010.08.01. 12:09)
Hajrááá Barca!!! Egy ideig én is Madridista voltam a S.Ramos miatt, de aztán odaigazolt a C.Ronaldo, akit viszont ki nem állhatok, de Xabi Alonsot és Ramost is ugyanúgy szeretem, mintha Barcások lennének. Annak, meg, hogy Villa is ott erősíti a katalánokat... kiugrom a bőrömből!!! Hajrááá Barcaa!!!
Nálam is ugyanez a helyzet
2010. augusztus 01. 14:00
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Hát, nem is tudom...igazából én nem tudom, h örülök-e neki.Mert őt is hihetetlen jó játékosnak tartom, viszont a Realban is van pár kedvencem, és a Barcában is...a két csapat pedig egymás mellett nem fér meg :/
2010. augusztus 01. 14:12
|
|
Sztivi2107visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 124436 offline
|
a kedvenc focistám Villa a kedvenc csapatom pedig a Barca és így legalább a két kedvenc egybe van,szóval én nyagyon örülök h oda ment,oda igazolt
2010. augusztus 01. 20:10
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
szeretem ezt az embert!
és sok sikert még neki.
és sok sikert még neki.
2010. augusztus 01. 22:31
örülök hogy oda igazolt!! a kedvenc csapatomban az egyik kedvenc játékosom...!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: