Úgy látszik, Ed Westwicknek lassan sikerül exbarátnőjét, Jessica Szohrt "eltávolítani" a Gossip Girlből és színésztáraitól, ugyanis a stáb nélküle ment el bulizni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Szohr ellen fordult a GG stábja
2010. augusztus 01. 11:18
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
2010. augusztus 01. 11:21
Szerintem ez szánalmas a srác részéről...Csak azért mert szakítottak,nem kéne ezt tennie szegény lánnyal.
2010. augusztus 01. 11:32
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Ez olyan "amatőr" dolog.Lehet utálkozni,magánéletben ,de az hogy valakinek ez a munkájába kerüljön az már szerintem kicsit túl lép egy határt,akárki csalt meg akárkit.Az egyik magánélet a másik munka.Nem jó dolog,hogy a kettő így kapcsolódik össze,de ezt tudhatták már a kapcsolat elején is.
2010. augusztus 01. 11:40
Azzal egyetértek, hogy a munkájából ne túrja ki Jessicát, másrészről okkal dühös és nem áll szóba vele Ed. Gusztustalan volt, hogy megcsalta Ed-et a srác legjobb barátjával.
2010. augusztus 01. 11:49
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
WhiteAngel, Zsüdi, kiskutyaa:
én sem mondhattam volna jobban.
Kicsit (nagyon) szemét dolog ezt tenni csak azért mert szakítottak... Elhiszem, hogy Ed látni sem akarja Jess-t de ez már túlságosan szemétség....
Kicsit (nagyon) szemét dolog ezt tenni csak azért mert szakítottak... Elhiszem, hogy Ed látni sem akarja Jess-t de ez már túlságosan szemétség....
2010. augusztus 01. 11:50
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Szegény Ed, nem is értem hogy csalhatta meg a legjobb barátjával.Szóval én megértem , hogy nem áll szóba vele ezek után. Viszont hogy a munkájából kitúrja az kicsit durva még tőle is.
2010. augusztus 01. 12:01
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Miért vagytok benne biztosak, hogy nem érdemelte meg Ed, hogy megcsalják?
De a lényeg: a magánéleti sérelmei miatt ne szórakozzon más karrierjével! Szemétláda!
De a lényeg: a magánéleti sérelmei miatt ne szórakozzon más karrierjével! Szemétláda!
2010. augusztus 01. 12:06
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hát...én is mérges lennék, biztos nem akarnék szóba állni vele, de azért a karrierjével játszani elég szemétség.
(És nem lennének igazi GG-ösök, ha nem történne ilyen.
)
(És nem lennének igazi GG-ösök, ha nem történne ilyen.
2010. augusztus 01. 12:56
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Most ki tudja, hogy ez is mennyire igaz...valószínű, hogy ez is inkább csak valami kombinálás a bulvár részéről, mármint, hogy ki akarja túrni.
Amúgy én nagyon díjaznám, ha tényleg kiírnák, mert marhára rühellem a karakterét...nem hiányozna egyáltalán.
Amúgy én nagyon díjaznám, ha tényleg kiírnák, mert marhára rühellem a karakterét...nem hiányozna egyáltalán.
2010. augusztus 01. 13:07
úú, ez teljesen olyan, mint egy GG epizód... =D
2010. augusztus 01. 13:13
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
hát engem nem nagyon zavar.Jessica-t se meg Vanessa-t se bírom .Ed-et meg Chuck-ot viszont annál jobban. =P szval engem nem zavar!bocsi mindenkitől aki nme így gondolja.ez csupán az én véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: