Úgy látszik, Ed Westwicknek lassan sikerül exbarátnőjét, Jessica Szohrt "eltávolítani" a Gossip Girlből és színésztáraitól, ugyanis a stáb nélküle ment el bulizni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Szohr ellen fordult a GG stábja
2010. augusztus 01. 11:18
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
2010. augusztus 01. 11:21
Szerintem ez szánalmas a srác részéről...Csak azért mert szakítottak,nem kéne ezt tennie szegény lánnyal.
2010. augusztus 01. 11:32
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Ez olyan "amatőr" dolog.Lehet utálkozni,magánéletben ,de az hogy valakinek ez a munkájába kerüljön az már szerintem kicsit túl lép egy határt,akárki csalt meg akárkit.Az egyik magánélet a másik munka.Nem jó dolog,hogy a kettő így kapcsolódik össze,de ezt tudhatták már a kapcsolat elején is.
2010. augusztus 01. 11:40
Azzal egyetértek, hogy a munkájából ne túrja ki Jessicát, másrészről okkal dühös és nem áll szóba vele Ed. Gusztustalan volt, hogy megcsalta Ed-et a srác legjobb barátjával.
2010. augusztus 01. 11:49
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
WhiteAngel, Zsüdi, kiskutyaa:
én sem mondhattam volna jobban.
Kicsit (nagyon) szemét dolog ezt tenni csak azért mert szakítottak... Elhiszem, hogy Ed látni sem akarja Jess-t de ez már túlságosan szemétség....
Kicsit (nagyon) szemét dolog ezt tenni csak azért mert szakítottak... Elhiszem, hogy Ed látni sem akarja Jess-t de ez már túlságosan szemétség....
2010. augusztus 01. 11:50
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Szegény Ed, nem is értem hogy csalhatta meg a legjobb barátjával.Szóval én megértem , hogy nem áll szóba vele ezek után. Viszont hogy a munkájából kitúrja az kicsit durva még tőle is.
2010. augusztus 01. 12:01
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Miért vagytok benne biztosak, hogy nem érdemelte meg Ed, hogy megcsalják?
De a lényeg: a magánéleti sérelmei miatt ne szórakozzon más karrierjével! Szemétláda!
De a lényeg: a magánéleti sérelmei miatt ne szórakozzon más karrierjével! Szemétláda!
2010. augusztus 01. 12:06
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hát...én is mérges lennék, biztos nem akarnék szóba állni vele, de azért a karrierjével játszani elég szemétség.
(És nem lennének igazi GG-ösök, ha nem történne ilyen.
)
(És nem lennének igazi GG-ösök, ha nem történne ilyen.
2010. augusztus 01. 12:56
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Most ki tudja, hogy ez is mennyire igaz...valószínű, hogy ez is inkább csak valami kombinálás a bulvár részéről, mármint, hogy ki akarja túrni.
Amúgy én nagyon díjaznám, ha tényleg kiírnák, mert marhára rühellem a karakterét...nem hiányozna egyáltalán.
Amúgy én nagyon díjaznám, ha tényleg kiírnák, mert marhára rühellem a karakterét...nem hiányozna egyáltalán.
2010. augusztus 01. 13:07
úú, ez teljesen olyan, mint egy GG epizód... =D
2010. augusztus 01. 13:13
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
hát engem nem nagyon zavar.Jessica-t se meg Vanessa-t se bírom .Ed-et meg Chuck-ot viszont annál jobban. =P szval engem nem zavar!bocsi mindenkitől aki nme így gondolja.ez csupán az én véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: