Red Bull, Ferrari összecsapás várható vasárnap, míg a világbajnokságot vezető McLaren egyelőre nem találja a ritmust. Vettel a Hungaroringen mindenkit levert! Legalábbis az időmérőn.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vettel levert mindenkit!
2010. július 31. 19:33
2010. július 31. 19:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát ez még semmit nem jelent. Én annak örülnék, ha a holnapi futamot Alonso vagy Kubica nyerné... Minden esélyük megvan rá és nekem Ők a kedvenceim.
2010. július 31. 19:44
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
én Basi, Jaime és Nando drukker vagyok. úgyhogy én nagyon örülök h az övé a pole. rem hnap is ilyen kiegyensúlyozott lesz és nyer hazánkban! =)
am a Webbernek mindig is baja lesz belőle h Basit jobbnak tartják mit őt.. úgyhogy lehet h leszek még itt is bajok.. =)
am a Webbernek mindig is baja lesz belőle h Basit jobbnak tartják mit őt.. úgyhogy lehet h leszek még itt is bajok.. =)
2010. július 31. 19:46
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szeretem Vettelt, eszméletlen, ahogy mostanában vezet. Illetve ez nem teljesen az ő érdeme, de azért mégis csak ő vezeti az autót.
De én inkább Hamilton párti vagyok, és Button. Mondhatni Mclaren.
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. július 31. 19:46
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (zsaki @ 2010.07.31. 19:41)
szerintem meg Massa fog nyerni 
Nem valószínű. Massa ebben az évadban már csak "másodpilóta", és a csapat Alonsót fogja támogatni, neki ugyanis még van esélye a világbajnoki címre.
Massa csak akkor fog nyerni, ha nagyon elhúz Alotól, vagy ha Alonso kiesik. De ne essen, mer' én meg neki szurkolok.
2010. július 31. 19:47
|
|
|
Idézet (lokiscsaj @ 2010.07.31. 19:44)
én Basi, Jaime és Nando drukker vagyok. úgyhogy én nagyon örülök h az övé a pole. rem hnap is ilyen kiegyensúlyozott lesz és nyer hazánkban! =)
Erős a gyanúm, hogy az idei világbajnok Webber lesz... - Vagy megint Hamilton...
2010. július 31. 19:55
Én Hamiltonnak szurkolok, mondjuk Buttonnak is
. de Vettelt is szeretem ! Hajrá Mclaren !
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. július 31. 20:10
|
|
|
Hamiltont is hozzá lehetett volna csatolni a cikkhez, hiszen a neve elhangzik a cikkben.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.