Cím: Drive Angry 3D
Bemutató (USA): 2011. február 11.
Műfaj: akció, thriller
Rendező: Patrick Lussier
Forgatókönyvírók: Todd Farmer, Patrick Lussier
Szereplők: Nicolas Cage, Amber Heard, Billy Burke, William Fichtner, Katy Mixon, David Morse
Leírás:
Patrick Lussier 3D-s akciófilmjében Nicolas Cage el szeretné kapni lánya gyilkosát, három napja van erre, ugyanis a tettes valamiért úgy hiszi, ha a csaj gyerekét teliholdnál feláldozza, akkor a elszabadítja a poklot a Földön. Nem marad ki a jó nő karaktere sem, Amber Heard fog segíteni Cage-nek. A csavar a sztoriban az, hogy Cage a pokolból szökik meg, hogy végrehajtsa bosszúját, ez érthetően nem tetszik a lenti főnöknek, ezért utána küldi egyik emberét. Tehát a gyilkos eszeveszetten repeszt a kocsijával, őket követi Cage és Heard, majd mögöttük a rendőrök loholnak és végül az ördög segédje.
Drive Angy 3D / Féktelen harag (2011)
2011. január 19. 16:42
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
A magyar mozikba február 24-én kerül Féktelen harag címmel.
Pár kép és a trailer:
Pár kép és a trailer:
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. január 19. 17:48
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Város kis film
Köszi a képeket
Köszi a képeket
2011. május 15. 18:18
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Ma filmezős délutánt tartottam és megnéztem. Csípem a Cage filmeket. Volt benne egy csomó durva rész, de azért elég nézhető, persze csak annak, aki szereti az akció/öldöklő/vérfröcskölő filmeket.
2011. augusztus 05. 18:55
|
Joe Pineapples |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 135956 offline
|
Thank-You Kindly!!
2011. december 29. 20:58
Nagyon jó a film nálam jelenleg óriási kedven nagyon megszerettem! ♡
2012. január 17. 16:25
Wow. Előzetes alapján tetszik a film. Tudom most már h mit nézek estére.
2012. január 18. 14:31
Megnéztem és kifejezetten tetszett. Mondjuk William miatt néztem meg, de jobb volt mint vártam.
2018. január 11. 07:50
|
|
Andromeda87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.15. Hozzászólás: 184 Csatolások: 8565 Azonosító: 261949 offline
|
Újra töltve
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.