Starity

Backstreet Boys

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 11. 14:31 #101
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233911
Azonosító: 59785
Idézet (Chelsy @ 2014.06.10. 09:56)
Íme a beteges rajongás egyik példája. Oké, srácok, nem kedvelem Laurent, de elfogadtam, ha Nicknek ő kell, legyen. Csak meg ne bánja... Viszont ez a nő... Videókat készített pár éve, azzal a szándékkal, hogy Nick hagyja el Laurent. Az egyik videó alatt az alábbi képaláírás olvasható:
"Remélem rájössz hogy addig készítek videókat amíg le nem szállsz Laurenről rendben? Kérlek tegyél nekem egy nagy szívességet."
Ebben a videóban azt állítja, terhes.
A másik gyöngyszem

Több videó itt és itt

Mon Dieu, nem is tudom, hogy erre mit reagáljak. Először kezdem talán a röhögéssel: még hogy Nick gyerekével várandós. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Én meg titokban Hayden Christensen felesége vagyok. rohog.gif
A következő reakcióm a döbbenet. Sürgősen segítség kellene a csajnak, mert ez nem normális. Egyrészt amiatt, mert téveszmékbe ringatja magát, arról, hogy egy olyan ember, akit nem ismer, biztos belé szerelmes (ráadásul még azt is tudja, hogy érez Nick). Másrészt ugyan csak ezt a videót láttam, de ezek szerint a neten éli az életét.
Ó, és ha már Lauren... megnéztem az oldalt... hát, vannak érdekességek. Mondjuk a rajongókat oltogató kép szerintem tuti fake.
2014. június 11. 17:19 #102
- törölt felhasználó -    
Két éve töltögette a videókat, azóta nem csinálja - vagy csak nekem nem dobta ki a youtube -, nem tudom mi lehet vele. De valóban beteg. Az álmodozás egy dolog, de ez már súúlyos.
Én kinézem belőle, hogy ő írta cool.gif Tudom, szemét vagyok biggrin.gif biggrin.gif
Oh, és ezt is tegnap találtam, háát nem mondom...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/198355_309022162518828_844662211_n.jpg

Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.11. 14:31)
Mon Dieu, nem is tudom, hogy erre mit reagáljak. Először kezdem talán a röhögéssel: még hogy Nick gyerekével várandós. _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Én meg titokban Hayden Christensen felesége vagyok. rohog.gif 
A következő reakcióm a döbbenet. Sürgősen segítség kellene a csajnak, mert ez nem normális. Egyrészt amiatt, mert téveszmékbe ringatja magát, arról, hogy egy olyan ember, akit nem ismer, biztos belé szerelmes (ráadásul még azt is tudja, hogy érez Nick). Másrészt ugyan csak ezt a videót láttam, de ezek szerint a neten éli az életét.
Ó, és ha már Lauren... megnéztem az oldalt... hát, vannak érdekességek. Mondjuk a rajongókat oltogató kép szerintem tuti fake.
2014. június 11. 17:25 #103
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Chelsy @ 2014.06.11. 17:19)
Két éve töltögette a videókat, azóta nem csinálja - vagy csak nekem nem dobta ki a youtube -, nem tudom mi lehet vele. De valóban beteg. Az álmodozás egy dolog, de ez már súúlyos.
Én kinézem belőle, hogy ő írta  cool.gif Tudom, szemét vagyok biggrin.gif biggrin.gif
Oh, és ezt is tegnap találtam, háát nem mondom...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/198355_309022162518828_844662211_n.jpg

Ezt én is láttam. Micsoda stílusváltozáson ment keresztül. rohog.gif
Egyébként ezt a képet láttad? Reggel (mit reggel, hajnal) óta majd' megszakadok a nevetéstől. _nevet.gif _nevet.gif
2014. június 11. 17:27 #104
- törölt felhasználó -    
Ja, idővel ráharapott a drágább dolgokra dry.gif
Nem láttam még biggrin.gif biggrin.gif A.J. tök bolond. Nem csodálkoznék, ha a babája is ugyanilyen lökött lenne, csak nőben biggrin.gif

Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.11. 17:25)
Ezt én is láttam. Micsoda stílusváltozáson ment keresztül. rohog.gif 
Egyébként ezt a képet láttad? Reggel (mit reggel, hajnal) óta majd' megszakadok a nevetéstől. _nevet.gif  _nevet.gif
2014. június 11. 17:36 #105
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Chelsy @ 2014.06.10. 09:56)
Íme a beteges rajongás egyik példája. Oké, srácok, nem kedvelem Laurent, de elfogadtam, ha Nicknek ő kell, legyen. Csak meg ne bánja... Viszont ez a nő... Videókat készített pár éve, azzal a szándékkal, hogy Nick hagyja el Laurent. Az egyik videó alatt az alábbi képaláírás olvasható:
"Remélem rájössz hogy addig készítek videókat amíg le nem szállsz Laurenről rendben? Kérlek tegyél nekem egy nagy szívességet."
Ebben a videóban azt állítja, terhes.

A másik gyöngyszem

Több videó itt és itt

Mindig meg tudok döbbenni azon, hogy valaki hogyan tud ilyen szinten rajongani valakiért. Szerintem mindenkinek voltak az életében olyan hírességek, akikért totál odavoltak, de mindenki tudja, hogy hol a határ mese és valóság között. De az elég kemény volt, hogy kijelentette, csak úgy babát vár Nicktől. Tény, Lauren Kitt nekem sem a szívem csücske és valóban úgy néz ki, mint valami szilikon p*csa, nem is szimpatizálok vele, de nem ismerem. Lehet, ha leülnék vele dumálni, tök pozitívan csalódnék és rájönnék arra, hogy nem egy Hamupipőke mostohája féle típusú nő. Azon csodálkozom - ha már évek óta ezt csinálja -, hogy sem Lauren, sem Nick nem tett feljelentést ez ügyben. Elhordja minden sz*rnak több videójában is ezt a nőt, ami simán felér egy kis rágalmazással. Vagy az ifjú pár úgy van vele, hogy beteg szegénykém és inkább le sem sz*rják? Pálcát törni a fejük felett abszolút tud, sőt hazudozásra is bőven akad ideje, de az, hogy rendet rakjon az no option. Undorító, hogy milyen rumli van a háttérben minden videóban. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 11. 17:37 #106
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Chelsy @ 2014.06.11. 17:27)
Ja, idővel ráharapott a drágább dolgokra  dry.gif 
Nem láttam még biggrin.gif biggrin.gif A.J. tök bolond. Nem csodálkoznék, ha a babája is ugyanilyen lökött lenne, csak nőben biggrin.gif

Azért ahogy elnéztem, Rorónak sem kell épp a szomszédba menni hülyeségért. smileeee.gif
2014. június 11. 17:38 #107
- törölt felhasználó -    
A kupit én is kiszúrtam. Lehet így érzi jól magát blink.gif Egyébként az egyik videójában azt állította, hogy gyűlölködő levelet kapott Laurentől... bizonyíték persze nem volt, és az eddigi tapasztalatok alapján ez sem lehet igaz.

Idézet (Beyla @ 2014.06.11. 17:36)
Mindig meg tudok döbbenni azon, hogy valaki hogyan tud ilyen szinten rajongani valakiért. Szerintem mindenkinek voltak az életében olyan hírességek, akikért totál odavoltak, de mindenki tudja, hogy hol a határ mese és valóság között. De az elég kemény volt, hogy kijelentette, csak úgy babát vár Nicktől. Tény, Lauren Kitt nekem sem a szívem csücske és valóban úgy néz ki, mint valami szilikon p*csa, nem is szimpatizálok vele, de nem ismerem. Lehet, ha leülnék vele dumálni, tök pozitívan csalódnék és rájönnék arra, hogy nem egy Hamupipőke mostohája féle típusú nő. Azon csodálkozom - ha már évek óta ezt csinálja -, hogy sem Lauren, sem Nick nem tett feljelentést ez ügyben. Elhordja minden sz*rnak több videójában is ezt a nőt, ami simán felér egy kis rágalmazással. Vagy az ifjú pár úgy van vele, hogy beteg szegénykém és inkább le sem sz*rják? Pálcát törni a fejük felett abszolút tud, sőt hazudozásra is bőven akad ideje, de az, hogy rendet rakjon az no option. Undorító, hogy milyen rumli van a háttérben minden videóban. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. június 11. 17:49 #108
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Chelsy @ 2014.06.11. 17:38)
A kupit én is kiszúrtam. Lehet így érzi jól magát  blink.gif Egyébként az egyik videójában azt állította, hogy gyűlölködő levelet kapott Laurentől... bizonyíték persze nem volt, és az eddigi tapasztalatok alapján ez sem lehet igaz.

Hát én sem vagyok egy rend- és tisztaságmániás, de ilyen rendetlenségbe képtelen lennék élni. Mondjuk én csak szúrópróbaszerűen néztem meg egy-két videót tőle, de akkor akadtam ki teljesen, amikor Laurennek akarta bemagyarázni, hogy menjen pszichiáterhez. Néztem is, hogy komolyan? Szerintem közük sincsen hozzá, és, hogy nem csak gyűlülöködő levelet nem kapott, de nagy eséllyel egy szót sem váltottak soha sem. Ez nagyon durva. Bár ahogy elnézem az összes videóját 2012 nyarán töltögette fel, és friss azóta sincs. Lehet, hogy összeszedte magát és rájött, hogy ez így nem élet.
2014. június 11. 17:56 #109
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Beyla @ 2014.06.11. 17:36)

Egyébként az első gondolatom nekem is az volt, hogy nekem sem uralkodik pedáns rend a szobámban, de a csajéhoz képest tiszta rendezett a szobám. rohog.gif
Legalábbis jobb esetben, tudják, hogy hol van a határ. Mondjuk azt ésszel én sem bírom felérni, hogy ennyire hogy lehet valaki fanatikus. Bár elég fiatalnak látszik a csaj, szóval nem tudom...
A másik fele meg a dolognak, hogy én sem értem, miért nem tettek valamit az ügy érdekében. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. június 11. 18:09 #110
- törölt felhasználó -    
Csatlakozom. Én sem vagyok rendmániás, de azért ekkora kupit... meg mindig azzal jött, h neki nagyobb a melle, mint Laurennek, és fiatalabb XDD Kicsit nevetséges. Vagy inkább szomorú?
Lehet azért nem tettek, mert nem is tudtak róla, vagy nem foglalkoztak vele.

Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.11. 17:56)
Egyébként az első gondolatom nekem is az volt, hogy nekem sem uralkodik pedáns rend a szobámban, de a csajéhoz képest tiszta rendezett a szobám. rohog.gif 
Legalábbis jobb esetben, tudják, hogy hol van a határ. Mondjuk azt ésszel én sem bírom felérni, hogy ennyire hogy lehet valaki fanatikus. Bár elég fiatalnak látszik a csaj, szóval nem tudom...
A másik fele meg a dolognak, hogy én sem értem, miért nem tettek valamit az ügy érdekében. blink.gif

Idézet (Beyla @ 2014.06.11. 17:49)
Hát én sem vagyok egy rend- és tisztaságmániás, de ilyen rendetlenségbe képtelen lennék élni. Mondjuk én csak szúrópróbaszerűen néztem meg egy-két videót tőle, de akkor akadtam ki teljesen, amikor Laurennek akarta bemagyarázni, hogy menjen pszichiáterhez. Néztem is, hogy komolyan? Szerintem közük sincsen hozzá, és, hogy nem csak gyűlülöködő levelet nem kapott, de nagy eséllyel egy szót sem váltottak soha sem. Ez nagyon durva. Bár ahogy elnézem az összes videóját 2012 nyarán töltögette fel, és friss azóta sincs. Lehet, hogy összeszedte magát és 
rájött, hogy ez így nem élet.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2014. június 11. 20:09 #111
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Chelsy @ 2014.06.11. 18:09)
Csatlakozom. Én sem vagyok rendmániás, de azért ekkora kupit... meg mindig azzal jött, h neki nagyobb a melle, mint Laurennek, és fiatalabb XDD Kicsit nevetséges. Vagy inkább szomorú?
Lehet azért nem tettek, mert nem is tudtak róla, vagy nem foglalkoztak vele.

Azért nekem fura, hogy nem foglalkoznak vele. Lehet, hogy a külvilág felé azt mutatják hogy ők most bevették a lesz*rom tablettát, de szerintem ilyen eset mellett nem lehet elmenni. Szóval én inkább a nem tudták dologra szavaznék.
2014. június 11. 20:25 #112
- törölt felhasználó -    
Ha nem tudták akkor ők boldog emberek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
A csaj elég durva kommenteket kapott. Annak ellenére is, hogy sokan egyetértenek vele.
Egyébként... van olyan BSB-feleség, akit nem csíptek? Nekem csak Lauren nem szimpi, meg egy kicsit Kristin.

Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.11. 20:09)
Azért nekem fura, hogy nem foglalkoznak vele. Lehet, hogy a külvilág felé azt mutatják hogy ők most bevették a lesz*rom tablettát, de szerintem ilyen eset mellett nem lehet elmenni. Szóval én inkább a nem tudták dologra szavaznék.
2014. június 12. 16:53 #113
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Chelsy @ 2014.06.11. 20:25)
Ha nem tudták akkor ők boldog emberek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
A csaj elég durva kommenteket kapott. Annak ellenére is, hogy sokan egyetértenek vele.
Egyébként... van olyan BSB-feleség, akit nem csíptek? Nekem csak Lauren nem szimpi, meg egy kicsit Kristin.

Hát, eddig nem igazán volt rá precedens... tud valamit a csaj. Az egész BSB-fandommal megutáltatni magát... hát ehhez kellett egy teljesítmény. rohog.gif Egy embertől hallottam, hogy Leighanne-t nem csípi, Kristinről én még nem hallottam ilyen véleményeket. Viszont úgy láttam, hogy Rorót mindenki nagyon csipázza. smileeee.gif
2014. június 13. 11:10 #114
- törölt felhasználó -    
Na igen, ehhez aztán kell tehetség biggrin.gif biggrin.gif
Nem csoda, h Rochellet szeretik, mert nagyon laza biggrin.gif Meg nem élősködik A.J. lóvéján biggrin.gif

Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.12. 16:53)
Hát, eddig nem igazán volt rá precedens... tud valamit a csaj. Az egész BSB-fandommal megutáltatni magát... hát ehhez kellett egy teljesítmény. rohog.gif Egy embertől hallottam, hogy Leighanne-t nem csípi, Kristinről én még nem hallottam ilyen véleményeket. Viszont úgy láttam, hogy Rorót mindenki nagyon csipázza. smileeee.gif
2014. június 15. 16:10 #115
- törölt felhasználó -    
Nem, még nem érkezik az újabb Carter-baba, csak Kitt asszonyság vicces kedvében volt. Elég sz*r humora van a hölgynek.
2014. június 15. 19:13 #116
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Rendes A.J.-től, hogy a szárnyai alá akarja venni Jusztinát, de könyörgöm, nee.

Idézet (Chelsy @ 2014.06.15. 16:10)
Nem, még nem érkezik az újabb Carter-baba, csak Kitt asszonyság vicces kedvében volt. Elég sz*r humora van a hölgynek.

Ha-ha... kacag a vakbelem. rolleyes.gif
2014. június 16. 15:51 #117
- törölt felhasználó -    
Ava de cuki *-* A.J. am az 1Dről is szépeket mondott, hogy amikor nézte őket, eszébe jutottak a régi idők, mintha magukat látta volna. Remélem, ez nem reklámfogás részéről.

Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.15. 19:13)
2014. június 30. 11:35 #118
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Chelsy @ 2014.06.16. 15:51)
Ava de cuki *-* A.J. am az 1Dről is szépeket mondott, hogy amikor nézte őket, eszébe jutottak a régi idők, mintha magukat látta volna. Remélem, ez nem reklámfogás részéről.

Cuki makika. *-*
McLean uraságnak eszébe juthatna, hogy már így is túl sokan hasonlítják a vándít az BSB-hez, vagy ami még rosszabb, a BSB-t a vándíhez, nem hogy még ő is ilyeneket mondogasson. sad.gif
2014. július 02. 09:51 #119
- törölt felhasználó -    
Fel kell világosítani Mr. McLeant, ha magától nem jött rá biggrin.gif

Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.30. 11:35)
Cuki makika. *-* 
McLean uraságnak eszébe juthatna, hogy már így is túl sokan hasonlítják a vándít az BSB-hez, vagy ami még rosszabb, a BSB-t a vándíhez, nem hogy még ő is ilyeneket mondogasson. sad.gif
2014. július 02. 09:57 #120
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Idézet (Chelsy @ 2014.07.02. 09:51)
Fel kell világosítani Mr. McLeant, ha magától nem jött rá biggrin.gif