Idézet (Chelsy @ 2014.06.10. 09:56)
Íme a beteges rajongás egyik példája. Oké, srácok, nem kedvelem Laurent, de elfogadtam, ha Nicknek ő kell, legyen. Csak meg ne bánja... Viszont ez a nő... Videókat készített pár éve, azzal a szándékkal, hogy Nick hagyja el Laurent. Az egyik videó alatt az alábbi képaláírás olvasható:
"Remélem rájössz hogy addig készítek videókat amíg le nem szállsz Laurenről rendben? Kérlek tegyél nekem egy nagy szívességet."
Ebben a videóban azt állítja, terhes.
A másik gyöngyszem
Több videó itt és itt
"Remélem rájössz hogy addig készítek videókat amíg le nem szállsz Laurenről rendben? Kérlek tegyél nekem egy nagy szívességet."
Ebben a videóban azt állítja, terhes.
A másik gyöngyszem
Több videó itt és itt
Mon Dieu, nem is tudom, hogy erre mit reagáljak. Először kezdem talán a röhögéssel: még hogy Nick gyerekével várandós.
A következő reakcióm a döbbenet. Sürgősen segítség kellene a csajnak, mert ez nem normális. Egyrészt amiatt, mert téveszmékbe ringatja magát, arról, hogy egy olyan ember, akit nem ismer, biztos belé szerelmes (ráadásul még azt is tudja, hogy érez Nick). Másrészt ugyan csak ezt a videót láttam, de ezek szerint a neten éli az életét.
Ó, és ha már Lauren... megnéztem az oldalt... hát, vannak érdekességek. Mondjuk a rajongókat oltogató kép szerintem tuti fake.

0 felhasználónak tetszik: