Már 2 éve leforgatta a filmeket, de mivel mindkettő független ausztrál produkció, nem volt könnyű támogatókat találni ahhoz, hogy minél több emberhez eljussanak. De lassan beindulnak a dolgok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tabrett Bethell filmes karrierje beindulóban
2010. július 31. 15:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Köszi a cikket Necros, jó írás
Már tűkön ülök, hogy lássam a Clinic-et...
Az Anyone You Want nagyon drámaszagú így látatlanban, ami nem az én műfajom. De lehet megpróbálnám, mégiscsak Tabrett...
Már tűkön ülök, hogy lássam a Clinic-et...
Az Anyone You Want nagyon drámaszagú így látatlanban, ami nem az én műfajom. De lehet megpróbálnám, mégiscsak Tabrett...
2010. július 31. 16:58
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
én mindenképp megnézem majd mindkettőt
főleg a Clinic-re vagyok kíváncsi, Tab anyaszerepben
furcsa lesz a LOTS után de egyben épp ezért érdekes is 
köszi a cikket Necros
köszi a cikket Necros
2010. július 31. 18:05
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.07.31. 15:59)
Az első fele inkább humorosabb, a második már komolyabb. Ha a "drámaszagút" arra érted, hogy nyálas, bárgyú filmről van szó, akkor megnyugodhatsz, nem ez a helyzet.
Idézet (miss_areo @ 2010.07.31. 16:58)
főleg a Clinic-re vagyok kíváncsi, Tab anyaszerepben
furcsa lesz a LOTS után de egyben épp ezért érdekes is 
A beszámolók alapján a karakter szöges ellentéte Cara-nak, legalábbis az elején. Képzeld el, terhes anya vagy, elrabolnak és arra ébredsz, hogy a hasad felvágták, a gyermeked pedig sehol és egy elhagyatott helyen vagy.
Nem szeretném, ha erről szólna a további kommentek nagy része, de egy meztelen jelenet is van a filmben, mikor magához tér a jéggel teli kádban (az előzetesben benne van a legeleje ennek), de szerencsére nem úgy lett megcsinálva, hogy "na, akkor dobjuk be ezt is a nézettségért".
És komolyan fel lehet kutatni a filmek értékeléseit, Tabrett-ről mindenki csak jókat mondott, a "good" jelzőtől a "fantastic, brilliant, phenomenal"-ig.
Egyébként az Anyone You Want mindössze a második, a The Clinic a harmadik filmje volt, mindkettőt 2008-ban forgatta, tehát még a Seeker előtt. Ugyebár 2007-ben végezte el az egyéves képzést, utána szerepelt az első filmjében, de az csak egy mellékszerep volt. Arról sokat nem tudni, de a lényeg, hogy ha már így, a karrierje elején ilyen alakításokat nyújt, akkor mi lesz még később?
2010. augusztus 02. 22:38
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.07.31. 18:05)
Az első fele inkább humorosabb, a második már komolyabb. Ha a "drámaszagút" arra érted, hogy nyálas, bárgyú filmről van szó, akkor megnyugodhatsz, nem ez a helyzet.
Nem, nem erre gondoltam, hanem arra, hogy olyan elvont, őszinte, valóságos film, hogy én is depressziós leszek tőle
2010. augusztus 03. 18:29
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.08.02. 22:38)
Nem, nem erre gondoltam, hanem arra, hogy olyan elvont, őszinte, valóságos film, hogy én is depressziós leszek tőle 
Nem, ez nem olyan lesz.
Indítottam egy blogot is a filmjeinek egyébként, az egyéb promóciók mellett, ha valakit érdekel, nézze meg.
2010. augusztus 03. 18:32
|
|
Christo |
|
Idézet (Necros @ 2010.08.03. 18:29)
Nem, ez nem olyan lesz.
Indítottam egy blogot is a filmjeinek egyébként, az egyéb promóciók mellett, ha valakit érdekel, nézze meg.
http://tabrettbethell-films.blogspot.com/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: