színes, magyarul beszélő, angol vígjáték, 85 perc, 2007
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
rendező: Gareth Lewis
forgatókönyvíró: Gareth Lewis
zeneszerző: Alex Wurman
operatőr: Sean Bobbitt
producer: Damian Lewis, Daniel Shepherd, Adrian Sturges
látványtervező: Jennifer Kernke
vágó: Alan Strachan
szereplő(k):
Damian Lewis (Milo)
Kate Ashfield (Rhiannon)
Michael Gambon (Leo)
Philip Howe (Gareth Llewellyn)
Nikolaj Coster-Waldau (Bjorn)
David Garfield (Griff)
Annette Badland (Martha)
"Milo, a profi bérgyilkos kiábrándul a munkájából, normális életet szeretne élni. Megbízói mindezt nem nézik jó szemmel, el akarják tenni láb alól. Milo a mentora, a nyugdíjas életet nehezen viselő Lou vidéki házában rejtőzik el, péknek adva ki magát. Tortasütés közben döbben rá, hogy mindig is erre a nyugalomra vágyott, ráadásul szerelemes is lesz. A titkára azonban fény derül, aminek következtében nemcsak az ellenségei akadnak a nyomára, hanem a helybeliek is megkérik néhány "apró szívességre". Milónak pedig véglegesen választania kell régi és új élete között."
Forrás: port.hu
The Baker
2010. július 31. 11:16
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2010. július 31. 11:20
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Érdekesség, hogy az az Annette Badland játszik ebben a filmben, aki a Doctor Whoban egy slitheent alakít...
Mekkorát röhögtem, mikor megláttam...
Mekkorát röhögtem, mikor megláttam...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. július 31. 12:04
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Tegnap úgy látszik Damian Lewis nap volt , mert ugyanabban az időben a viasat 3 az Álomcsapda című filmjét adta. Remélem valamikor megismétli a Duna ezt a filmet , mert lemaradtam róla. Csak néhány részletet láttam. Bár az angol filmek nagyon jók szoktak lenni.
Anette Badland meg játszott még a Vágom a pasid című sorozatban is. Az m1 vagy m2 adta. Annak a főszereplője pedig Sarah Parish volt , aki az egyik karácsonyi különkiadásban (The Runaway Bride) szerepelt , amelyben Donna (Catherine Tate) felbukkant. Ő volt a "pókasszony" Ha már szóba hoztad a Doctor Who-t...
S ha már ennyi név.. Damian Lewis , Sarah Parish , Billie Piper és Tom Ellis ( a jóképű orvos a DW 3/13-as epizódjából , aki megtetszett Marthanak) együtt játszottak egy modern Shakespeare feldolgozásban , a Sok hűhó semmiértben. Na , tovább nem ragozom , mert még lehetne folytatni , hogy ki kivel és hol...
Anette Badland meg játszott még a Vágom a pasid című sorozatban is. Az m1 vagy m2 adta. Annak a főszereplője pedig Sarah Parish volt , aki az egyik karácsonyi különkiadásban (The Runaway Bride) szerepelt , amelyben Donna (Catherine Tate) felbukkant. Ő volt a "pókasszony" Ha már szóba hoztad a Doctor Who-t...
2010. július 31. 19:20
|
|
|
Idézet (TommyScans @ 2010.07.31. 12:04)
S ha már ennyi név.. Damian Lewis , Sarah Parish , Billie Piper és Tom Ellis ( a jóképű orvos a DW 3/13-as epizódjából , aki megtetszett Marthanak) együtt játszottak egy modern Shakespeare feldolgozásban , a Sok hűhó semmiértben. Na , tovább nem ragozom , mert még lehetne folytatni , hogy ki kivel és hol... 
Köszi nagyon az infókat.
2010. augusztus 06. 11:24
Idézet (TommyScans @ 2010.07.31. 12:04)
Tegnap úgy látszik Damian Lewis nap volt , mert ugyanabban az időben a viasat 3 az Álomcsapda című filmjét adta. Remélem valamikor megismétli a Duna ezt a filmet , mert lemaradtam róla. Csak néhány részletet láttam. Bár az angol filmek nagyon jók szoktak lenni.
A Much ado about nothing magyarul is van?
Egy fekete pont amiért még nem láttam ezt a filmet, pedig Lewis és Kate Ashfield is játszik benne. Bepótolandó S.O.S-ben
2010. augusztus 06. 20:29
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.08.06. 11:24)
Egy fekete pont amiért még nem láttam ezt a filmet, pedig Lewis és Kate Ashfield is játszik benne. Bepótolandó S.O.S-ben 
Nem-e???! Ejnye-bejnye...
kateblock
2010. augusztus 06. 20:51
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.06. 20:29)
Nem-e???! Ejnye-bejnye... 
A Life O Mars után igyekszem bepótolni
Sally Sparrow
2012. november 28. 20:00
|
|
|
Láttuk már?
2012. november 28. 20:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.28. 20:00)
Láttuk már? 
Da.
Sally Sparrow
2012. november 28. 20:04
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.11.28. 20:01)
Da. 
Well done, well done!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.