Feldolgozták a Jonas tesók számát
2010. július 31. 18:05
Most nem tudom meghallgatni a feldolgozott verziót, de megjegyzem: imádom az elektronikus zenét. De persze csak az olyat, ami igényes, és nem pedig a magyar DJ-k förtelmes tuc-tuc kategóriájú munkáiról beszélek.
Ez a szám is biztosan tetszene, de egyet kell értenem @EszterLondon-nal. Egy szép szerelmes szám szövege és a techno semmiképpen nem fér össze.
Ez a szám is biztosan tetszene, de egyet kell értenem @EszterLondon-nal. Egy szép szerelmes szám szövege és a techno semmiképpen nem fér össze.
2010. július 31. 18:07
Kari, neked pedig grat a cikkhez, ügyesen megírtad! =)
2010. július 31. 18:52
|
|
BeZo76új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 131345 offline
|
Ez szemétség! Nem tud már írni egy dalt? Vagy valakit megkérni?? Olyan béna?? Hát én imádom a Jonas Brothers-t,és ő sokkal jobban éneklik a dalt!!! =P Ez a dal,az eredeti,olyan igazi Jonas-os dal...őket nem utánozhatja le senki,senki sem ér a nyomukba,főleg nem ilyen kis senki!!! =P
2010. július 31. 18:52
|
|
BeZo76új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 131345 offline
|
Ez szemétség! Nem tud már írni egy dalt? Vagy valakit megkérni?? Olyan béna?? Hát én imádom a Jonas Brothers-t,és ő sokkal jobban éneklik a dalt!!! =P Ez a dal,az eredeti,olyan igazi Jonas-os dal...őket nem utánozhatja le senki,senki sem ér a nyomukba,főleg nem ilyen kis senki!!! =P
2010. július 31. 18:55
Idézet (Dancsy @ 2010.07.31. 18:07)
Kari, neked pedig grat a cikkhez, ügyesen megírtad! =)
óó,köszí
2010. július 31. 19:42
nem szeretem a Jonas Brotherst de sokkal jobban éneklik ezt a dalt...
2010. augusztus 01. 09:12
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
Nekem mind2 nagyon tetszik,de persze az eredeti jobb:) Jonas 4ewör♥
2010. augusztus 01. 17:34
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jó
2010. augusztus 02. 16:10
barátnőm azt mondja, mikor együtt írunk számot és én kitalálom hogy tegyük bele ezt meg azt azt mondja hogy ez már lopás hát akkor ez micsoda ??????????????????:@
2010. augusztus 02. 16:36
Nem rossz a feldolgozás,de az eredeti sokkal jobban tetszik!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: