Hamarosan jön a Hills sztárjának második albuma... na, nem mintha akkora siker lett volna az első.
A teljes cikkhez kattints ide!
Heidi Montag már dolgozik az új albumon
2010. július 30. 21:23
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
@prézli: Már bocs, de
http://starity.hu/magazin/2331-heidi-montag-kesziti-uj-lemezet/
Tudom, benne van a cikkben. Lehet, hogy máshogy kellett volna elneveznem a cikket, mert részben az is benne van, hogy lemondta a valóságshowos nyári tervet.
Tudom, benne van a cikkben. Lehet, hogy máshogy kellett volna elneveznem a cikket, mert részben az is benne van, hogy lemondta a valóságshowos nyári tervet.
2010. július 30. 21:26
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Ez a nő olyan sötét, hogy - erre most tudnék egy jó trágár mondást, de hagyjuk...
Teljesen nevetségessé teszi magát a sok hülyeségével. El tudom képzelni, milyen minőségi dalokat írhatott...pf. Olyan mély gondolatokat biztos nem írt a ,,dalaiba".
Eltűnhetne már a francba, bá nem adok sok időt neki és már a kutya sem lesz kíváncsi rá, hacsak mondjuk egy nap alatt nem végeztet el ezúttal dupla mennyiségű plasztikát.
Teljesen nevetségessé teszi magát a sok hülyeségével. El tudom képzelni, milyen minőségi dalokat írhatott...pf. Olyan mély gondolatokat biztos nem írt a ,,dalaiba".
Eltűnhetne már a francba, bá nem adok sok időt neki és már a kutya sem lesz kíváncsi rá, hacsak mondjuk egy nap alatt nem végeztet el ezúttal dupla mennyiségű plasztikát.
2010. július 30. 21:27
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ő az a típus, aki nem adja fel. Hát, talán valakinek végre fel kéne világosítania, hogy "Hopp, te rossz úton jársz, ez nem neked való!".
2010. július 30. 21:36
Ne..ezt ne...csak ezt ne. Kééérlek,kíímélj meg. Nulla ének hang,nulla tehetség,mit akar még itt?
2010. július 30. 21:44
@Emili97 igen, csak azt ne !!! Heidi ne kínozz engem/minket !!!!
2010. július 30. 22:11
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
szentég! sajnálom szegényt
2010. július 30. 22:27
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
@prézli: Már bocs, de 110.gif http://starity.hu/magazin/2331-heidi-montag-kesziti-uj-lemezet/
De azért itt bővebben beszél másról is...szóval nyugi,nyugi... -.-"
De azért itt bővebben beszél másról is...szóval nyugi,nyugi... -.-"
2010. július 30. 22:45
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
szentég! sajnálom szegényt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: