Rajtuk kívül még találkoztam pár színésszel 3 éve Bonnban - köztük volt két Csillagkapu Atlantiszos szereplő is, Paul McGillion (Carson Beckett) és Jewel Staite (Jennifer Keller), valamint Laura Bertram (Andromeda) és Jonathan Frakes (William Riker - Star Trek The Next Generation) is. Tervben van Amanda Tapping és Michael Shanks is, mivel nagy Csillagkapu rajongó vagyok
Találkoztál már külföldi sztárral?
2010. október 03. 22:41
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Jarno Trulli, Timo Glock, háromnegyed F1-es mezőny...
Tavaly a Toyota csapat nagy kedvence voltam, sajnos idén ők már nincsenek. Jarnóval hat év alatt csodálatos viszonyt alakítottam ki, hihetetlenül barátságos velem és külön kezel a többiektől - ez számomra a legnagyobb dolog, mindig is ezt akartam. Timo Glock szintén külön kezel a többiektől - idén végre megvolt a privát találkozó vele, még ha csak 2 percre is
Rajtuk kívül még találkoztam pár színésszel 3 éve Bonnban - köztük volt két Csillagkapu Atlantiszos szereplő is, Paul McGillion (Carson Beckett) és Jewel Staite (Jennifer Keller), valamint Laura Bertram (Andromeda) és Jonathan Frakes (William Riker - Star Trek The Next Generation) is. Tervben van Amanda Tapping és Michael Shanks is, mivel nagy Csillagkapu rajongó vagyok
2010. október 07. 10:14
Sajnos még nem
(én Szerbiában élek, és valójában itteni sztárral már találkoztam, de egyik sem volt valami nagy szám!)
De az egyetlen személy, akivel NAGYON szeretnék találkozni az Adam Lambert!!
De az egyetlen személy, akivel NAGYON szeretnék találkozni az Adam Lambert!!
2010. október 08. 10:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Külföldi sztárral?
Nem is tudom, egyszer - még az őskorban - voltam Kelly Family koncerten.
Akkor még sztároknak számítottak.
Az egyik srác még rám is mosolygott, meg integetett nekem.
Na, ez égő, de hát ez van. Sajna még nem volt módom belefutni Johnny Deppbe az utcán.
2010. október 08. 23:07
Hát külföldi sztárok közül szívesen találkoznék a The Rasmus-al
ez a nagy vágyam
csak magyar koncerteken voltam eddig pl:Mirigy,Fiesta,Lola,Sugarloaf,Zséda,Szekeres Adrienn,Dolly Roll,30Y,Kadlott Karcsi
,Dolhai Attila
,3+2
,Király Viktor,Király Linda,Nagy Feró
,Szente Kata,Unisex,Szabó Eszter,Kontor Tamás stb.,ezek nagyrésze önkormányzati buli
az egyik barátnőm 4 éves korában volt Nelly Furtado koncerten csak hát szerencsétlen nem emlékszik semmire
az egyik barátnőm 4 éves korában volt Nelly Furtado koncerten csak hát szerencsétlen nem emlékszik semmire
2010. november 22. 09:31
Idézet (Cinzina @ 2010.10.03. 22:41)
Én is nagy Csillagkapu rajongó vagyok, de én sajnos nem találkoztam egyikőjükkel sem
És más hírességgel sem
2010. november 29. 16:45
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
Külföldi sztárral nem
De magyarral sokkal
2010. november 29. 17:05
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Voltam Shakira, Gwen Stefani meg Kiss koncerten, ha az számít. (: De mással még nem találkoztam. Illetve, az unokatesóm, aki olaszban él, megnyert egy szépségversenyt - ő sztárnak számít?
2010. december 19. 17:29
Sajnos még én sem találkoztam külföldi sztárral, de ami késik, az nem múlik.
Joe Flanigannel szívesen összefutnék véletlenül.
2011. január 06. 02:00
|
|
Tina91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 21 Azonosító: 129495 offline
|
Katie Cassidy, Cory Monteith, Luke Bracey.
De még jó lenne 1-2 kedvencemmel.
De még jó lenne 1-2 kedvencemmel.
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2011. február 12. 16:31
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Szerencsére volt lehetőségem:)
2011. február 12. 16:50
|
|
Alex Stavivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 134 Csatolások: 40 Azonosító: 144693 offline
|
Annak idején sok film játszódott San Franciscóban és a legtöbbet ott is forgatták. Kétszer még azt az utcát is le zárták, ahol laktam. Így alkalmam volt találkozni Don Johnsonnal, Cheech Marinnal és a Nash Bridges többi szereplőjével is. Persze nekem csak emberek voltak, akikkel összefutottam az utcán. Csak évekkel később esett le a tantusz.
Két évig éltem Los Angelesben, ahol futárkodással pótoltam ki az ösztöndíjjamat. Nem is képzelitek, hogy egy megbízható futár hova be nem juthat. A stúdiók között is sokat rohangáltam. Szerződéseket, forgatókönyveket, különböző iratokat vittem egyik ügynökségtől a másikig. Mivel elég jó kiállású srác voltam, egy párszor behívtak statisztának is. A leszerelés után pedig néhányszor kaszkadőrködtem. Talán csak egy hajszál választott el attól, hogy most rólam is topikot indítsatok. De én a show business helyett a haditengerészetet választottam. Így utólag visszagondolva fura érzés, hogy azok közül, akiket most a filmekben látok, jó néhányat ismerek. A legtöbbjük akkor kezdte a pályafutását. Persze voltak közöttük már befutott színészek is. A ti legtöbb kedvencetek akkor még iskolába vagy oviba járt. Te jó ég. Ez nagyon öregesre sikeredett. Bocs. Pedig annyira megfogadtam. Na mindegy.
Két évig éltem Los Angelesben, ahol futárkodással pótoltam ki az ösztöndíjjamat. Nem is képzelitek, hogy egy megbízható futár hova be nem juthat. A stúdiók között is sokat rohangáltam. Szerződéseket, forgatókönyveket, különböző iratokat vittem egyik ügynökségtől a másikig. Mivel elég jó kiállású srác voltam, egy párszor behívtak statisztának is. A leszerelés után pedig néhányszor kaszkadőrködtem. Talán csak egy hajszál választott el attól, hogy most rólam is topikot indítsatok. De én a show business helyett a haditengerészetet választottam. Így utólag visszagondolva fura érzés, hogy azok közül, akiket most a filmekben látok, jó néhányat ismerek. A legtöbbjük akkor kezdte a pályafutását. Persze voltak közöttük már befutott színészek is. A ti legtöbb kedvencetek akkor még iskolába vagy oviba járt. Te jó ég. Ez nagyon öregesre sikeredett. Bocs. Pedig annyira megfogadtam. Na mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Mitti
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.