Felipe Massa
2010. július 30. 18:54
Hamár Alonso,ő is megérdemel egy topicot,az egyik nagy kedvencem,elsősorban neki szurkolok általában. Remek versenyző aki mindenhol megállja a helyét
. Sajnáltam hogy tavalyelőtt nem ő nyert,pedig nem sokon múlt.
2010. július 30. 18:58
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.30. 18:54)
Hamár Alonso,ő is megérdemel egy topicot,az egyik nagy kedvencem,elsősorban neki szurkolok általában. Remek versenyző aki mindenhol megállja a helyét
. Sajnáltam hogy tavaly nem ő nyert,pedig nem sokon múlt.
Tavalyalőtt
amúgy én nagyon nagyon szeretem^^ és, azon még mindig kiakadok, hogy a német győzelmet elvették tőle
2010. július 30. 22:27
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Csatlakozom az előttem szólokhoz. A kedvenc F1-es pilótám, amit elsősorban a személyiségével ért el. Ott van Alonso, tőlem lehet a világ legjobb versenyzője, ha egyszerűen minden egyes tette unszimpátiát vált ki.
Na de visszatérve Massához: Remélem talál magának egy normális csapatot, mert a Ferrari színeiben -amíg Alonso és a Santander ott van- soha nem lesz vb. Sok sikert kívánok neki a hétvégére!
Remélem lesz lehetősége megmutatni, hogy miért szeretjük!
2010. július 30. 22:30
Idézet (Fuller @ 2010.07.30. 22:27)
Csatlakozom az előttem szólokhoz. A kedvenc F1-es pilótám, amit elsősorban a személyiségével ért el. Ott van Alonso, tőlem lehet a világ legjobb versenyzője, ha egyszerűen minden egyes tette unszimpátiát vált ki.
Na de visszatérve Massához: Remélem talál magának egy normális csapatot, mert a Ferrari színeiben -amíg Alonso és a Santander ott van- soha nem lesz vb. Sok sikert kívánok neki a hétvégére!
Remélem lesz lehetősége megmutatni, hogy miért szeretjük! 
Fuller ezt már olvastad?:
http://www.metropol.hu/sport/cikk/603582
én nem akarom, hogy kiszáljon, mert nagyon közvetlen és remek egyéniség és nincs elszállva magától, mint Alo.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 30. 22:47
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.07.30. 22:30)
Fuller ezt már olvastad?:
én nem akarom, hogy kiszáljon, mert nagyon közvetlen és remek egyéniség és nincs elszállva magától, mint Alo.
Nem, sajnos nem volt időm nagyon a hírekre, ráadásul a holnapi időmérőt se fogom élőben látni, pedig a magazin most nagyon érdekel.
Na de a cikkről: én se szeretném ha kiszállna, de így se mehet örökké. Viszont nem tudom vajon mennyire gondolta komolyan ezt a "kiszállok"-osdit. De bárhogyan is dönt, bárhova megy, én követni fogom továbbra is.
2010. július 30. 22:49
Idézet (Fuller @ 2010.07.30. 22:47)
Nem, sajnos nem volt időm nagyon a hírekre, ráadásul a holnapi időmérőt se fogom élőben látni, pedig a magazin most nagyon érdekel.
Na de a cikkről: én se szeretném ha kiszállna, de így se mehet örökké. Viszont nem tudom vajon mennyire gondolta komolyan ezt a "kiszállok"-osdit. De bárhogyan is dönt, bárhova megy, én követni fogom továbbra is.
énis, én jobban megszeretettem annál, minthogy ha kiszál már ne legyen kedvencem..örökre^^ majd jegyzetelek
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.