Starity

Felipe Massa

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 30. 18:54 #1
- törölt felhasználó -    
Hamár Alonso,ő is megérdemel egy topicot,az egyik nagy kedvencem,elsősorban neki szurkolok általában. Remek versenyző aki mindenhol megállja a helyét biggrin.gif. Sajnáltam hogy tavalyelőtt nem ő nyert,pedig nem sokon múlt.
3 felhasználónak tetszik: sylar56, Fuller, kim04
2010. július 30. 18:58 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.30. 18:54)
Hamár Alonso,ő is megérdemel egy topicot,az egyik nagy kedvencem,elsősorban neki szurkolok általában. Remek versenyző aki mindenhol megállja a helyét biggrin.gif. Sajnáltam hogy tavaly nem ő nyert,pedig nem sokon múlt.

Tavalyalőtt laugh.gif
amúgy én nagyon nagyon szeretem^^ és, azon még mindig kiakadok, hogy a német győzelmet elvették tőle dry.gif én mindig neki szurkolok wub.gif wub.gif wub.gif Hajrá Felipe(:
2 felhasználónak tetszik: sylar56, Fuller
2010. július 30. 22:27 #3
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Csatlakozom az előttem szólokhoz. A kedvenc F1-es pilótám, amit elsősorban a személyiségével ért el. Ott van Alonso, tőlem lehet a világ legjobb versenyzője, ha egyszerűen minden egyes tette unszimpátiát vált ki. mad.gif Na de visszatérve Massához: Remélem talál magának egy normális csapatot, mert a Ferrari színeiben -amíg Alonso és a Santander ott van- soha nem lesz vb. Sok sikert kívánok neki a hétvégére! meghajolo.gif Remélem lesz lehetősége megmutatni, hogy miért szeretjük! thumbsup.gif
2010. július 30. 22:30 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fuller @ 2010.07.30. 22:27)
Csatlakozom az előttem szólokhoz. A kedvenc F1-es pilótám, amit elsősorban a személyiségével ért el. Ott van Alonso, tőlem lehet a világ legjobb versenyzője, ha egyszerűen minden egyes tette unszimpátiát vált ki. mad.gif Na de visszatérve Massához: Remélem talál magának egy normális csapatot, mert a Ferrari színeiben -amíg Alonso és a Santander ott van- soha nem lesz vb. Sok sikert kívánok neki a hétvégére! meghajolo.gif Remélem lesz lehetősége megmutatni, hogy miért szeretjük! thumbsup.gif

Fuller ezt már olvastad?:
http://www.metropol.hu/sport/cikk/603582

én nem akarom, hogy kiszáljon, mert nagyon közvetlen és remek egyéniség és nincs elszállva magától, mint Alo.
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. július 30. 22:47 #5
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (gertii @ 2010.07.30. 22:30)
Fuller ezt már olvastad?:
http://www.metropol.hu/sport/cikk/603582
én nem akarom, hogy kiszáljon, mert nagyon közvetlen és remek egyéniség és nincs elszállva magától, mint Alo.

Nem, sajnos nem volt időm nagyon a hírekre, ráadásul a holnapi időmérőt se fogom élőben látni, pedig a magazin most nagyon érdekel. sad.gif
Na de a cikkről: én se szeretném ha kiszállna, de így se mehet örökké. Viszont nem tudom vajon mennyire gondolta komolyan ezt a "kiszállok"-osdit. De bárhogyan is dönt, bárhova megy, én követni fogom továbbra is.
2010. július 30. 22:49 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fuller @ 2010.07.30. 22:47)
Nem, sajnos nem volt időm nagyon a hírekre, ráadásul a holnapi időmérőt se fogom élőben látni, pedig a magazin most nagyon érdekel. sad.gif
Na de a cikkről: én se szeretném ha kiszállna, de így se mehet örökké. Viszont nem tudom vajon mennyire gondolta komolyan ezt a "kiszállok"-osdit. De bárhogyan is dönt, bárhova megy, én követni fogom továbbra is.

énis, én jobban megszeretettem annál, minthogy ha kiszál már ne legyen kedvencem..örökre^^ majd jegyzetelek _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok