Felipe Massa
2010. július 30. 18:54
Hamár Alonso,ő is megérdemel egy topicot,az egyik nagy kedvencem,elsősorban neki szurkolok általában. Remek versenyző aki mindenhol megállja a helyét
. Sajnáltam hogy tavalyelőtt nem ő nyert,pedig nem sokon múlt.
2010. július 30. 18:58
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.30. 18:54)
Hamár Alonso,ő is megérdemel egy topicot,az egyik nagy kedvencem,elsősorban neki szurkolok általában. Remek versenyző aki mindenhol megállja a helyét
. Sajnáltam hogy tavaly nem ő nyert,pedig nem sokon múlt.
Tavalyalőtt
amúgy én nagyon nagyon szeretem^^ és, azon még mindig kiakadok, hogy a német győzelmet elvették tőle
2010. július 30. 22:27
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Csatlakozom az előttem szólokhoz. A kedvenc F1-es pilótám, amit elsősorban a személyiségével ért el. Ott van Alonso, tőlem lehet a világ legjobb versenyzője, ha egyszerűen minden egyes tette unszimpátiát vált ki.
Na de visszatérve Massához: Remélem talál magának egy normális csapatot, mert a Ferrari színeiben -amíg Alonso és a Santander ott van- soha nem lesz vb. Sok sikert kívánok neki a hétvégére!
Remélem lesz lehetősége megmutatni, hogy miért szeretjük!
2010. július 30. 22:30
Idézet (Fuller @ 2010.07.30. 22:27)
Csatlakozom az előttem szólokhoz. A kedvenc F1-es pilótám, amit elsősorban a személyiségével ért el. Ott van Alonso, tőlem lehet a világ legjobb versenyzője, ha egyszerűen minden egyes tette unszimpátiát vált ki.
Na de visszatérve Massához: Remélem talál magának egy normális csapatot, mert a Ferrari színeiben -amíg Alonso és a Santander ott van- soha nem lesz vb. Sok sikert kívánok neki a hétvégére!
Remélem lesz lehetősége megmutatni, hogy miért szeretjük! 
Fuller ezt már olvastad?:
http://www.metropol.hu/sport/cikk/603582
én nem akarom, hogy kiszáljon, mert nagyon közvetlen és remek egyéniség és nincs elszállva magától, mint Alo.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 30. 22:47
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.07.30. 22:30)
Fuller ezt már olvastad?:
én nem akarom, hogy kiszáljon, mert nagyon közvetlen és remek egyéniség és nincs elszállva magától, mint Alo.
Nem, sajnos nem volt időm nagyon a hírekre, ráadásul a holnapi időmérőt se fogom élőben látni, pedig a magazin most nagyon érdekel.
Na de a cikkről: én se szeretném ha kiszállna, de így se mehet örökké. Viszont nem tudom vajon mennyire gondolta komolyan ezt a "kiszállok"-osdit. De bárhogyan is dönt, bárhova megy, én követni fogom továbbra is.
2010. július 30. 22:49
Idézet (Fuller @ 2010.07.30. 22:47)
Nem, sajnos nem volt időm nagyon a hírekre, ráadásul a holnapi időmérőt se fogom élőben látni, pedig a magazin most nagyon érdekel.
Na de a cikkről: én se szeretném ha kiszállna, de így se mehet örökké. Viszont nem tudom vajon mennyire gondolta komolyan ezt a "kiszállok"-osdit. De bárhogyan is dönt, bárhova megy, én követni fogom továbbra is.
énis, én jobban megszeretettem annál, minthogy ha kiszál már ne legyen kedvencem..örökre^^ majd jegyzetelek
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.