Lindsay Lohan legújabb filmje
2010. július 30. 19:41
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nem azért de az előzetes nagyon pocsék/szar lett!!! nagyon szeretem ezeket a filmeket, de ez nagyon szar lett! nem fogom megnézni!!!
2010. július 30. 19:59
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
ez gusztustalan! Remélem, miután kijön a börtönből, Lindsay normálisabb szerepeket fog elvállalni
2010. július 30. 22:24
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
itthon, egyszermegnézős kategória. az összes ilyennel így vagyok.. a másik kettő jobban érdekel.
Már többször hangoztattuk, hogy semmi sem kötelező. Ha nem érdekel, nem kell ideírni, elég szomorú, hogy csak ilyenekkel lehet növelni a hsz- ok számát
Idézet (NituskaH @ 2010.07.30. 18:44)
ez de szar ://
Nem vagyok rá kiváncsi egy cseppet sem :S:S
Nem vagyok rá kiváncsi egy cseppet sem :S:S
Már többször hangoztattuk, hogy semmi sem kötelező. Ha nem érdekel, nem kell ideírni, elég szomorú, hogy csak ilyenekkel lehet növelni a hsz- ok számát
2010. július 30. 23:30
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
én régen bírtam lindsay filmjeit, de már valahogy nem ugyanazok... ami érthető, ha összehasonlítjuk a mostani életét a korábbival... sajnálom, hogy így elkallódott az élete, mert szerintem nagyon tehetséges...
2010. július 31. 01:25
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Soha, soha, soha nem fogom megérteni, mi a jó az ilyen filmekben.
És csak szerintem vicces az utolsó mondat? "Lindsay egyébként olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Bobby Lee, Joanna Krupa, Michael Clarke Duncan, vagy Vince Offer." XD Ezek "nevek"?! XD Ezek kb. annyira "nevek", mint a John Smith.
Nem is, kevésbé, mert a John Smith a Pocahontas-rajongóknak mond vmit.
És csak szerintem vicces az utolsó mondat? "Lindsay egyébként olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Bobby Lee, Joanna Krupa, Michael Clarke Duncan, vagy Vince Offer." XD Ezek "nevek"?! XD Ezek kb. annyira "nevek", mint a John Smith.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 31. 02:08
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Candace @ 2010.07.31. 01:25)
Soha, soha, soha nem fogom megérteni, mi a jó az ilyen filmekben.
Nem is, kevésbé, mert a John Smith a Pocahontas-rajongóknak mond vmit. 
A nevekre én is pislogtam egyet, hogy ismernem kéne őket?
2010. július 31. 07:59
remélem Lindsay mostmár helyrejön és drukkook neki
2010. július 31. 11:17
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
grat Lindsay.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.