Szervdonor például nem lennék neki, csak mert szeretem.
Mit tennél meg a kedvenc sztárodért?
2013. június 07. 19:09
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Attól függ. Ha pont előttem teremne az utcán, és filmbeillően el akarná ütni egy autó, vagy ilyesmi, én pedig előre látnám, valószínűleg ösztönösen cselekednék és segítenék. Vagy ha egy lakatlan szigeten lennénk, akkor is a szívén viselném a sorsát és megpróbálnék együtt működni vele. De csak ilyen szituációkban, ekkor is az ösztön-szerű cselekedet lenne.
2013. június 09. 17:11
Nem, de segíteni azért próbálnék.
1 felhasználónak tetszik:
RecklessBambie
2013. június 09. 17:17
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nem.
Szerintem ő se kockáztatná értem az életét.
RecklessBambie
2013. június 09. 19:33
Hát, akármennyire is szeretem segitenék neki ha bajban lenne.
2013. június 10. 16:49
Őszintén nem tudom,abban a helyzetben valószínűleg lesokkolt állapotba kerülnék így nem lehet tudni mit tennék.
2013. június 13. 18:01
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Az összesért!
2013. július 31. 11:54
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Attól függ ki az. Jó persze mindenki megérdemli, hogy segítsenek rajta, akármennyire is utáljuk őket. De ha pl. Gerard Butler, vagy esetleg Kim Jae Joong lenne, akár az életem árán is megmenteném, ha úgy lenne
Szandi0820
2013. július 31. 13:02
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Ha végén nem halok meg benne és spanok leszünk akkor miért ne ?
2013. július 31. 15:33
hát bármennyire szeretem Elliet, Jameset es még sorolhatnám, de nem kockáztatnám szeretek élni (:
2013. augusztus 03. 11:21
Nem. Persze,ez egy érdekes kinyilvánítás,mivel nagyjából mindenki egy igen szócskával válaszolt. Gyorsan el is hadarom,hogy miért. Kezdjük ott,hogy a legkedveltebb sztáromat nem ismerem személyesen,ezáltal képtelen vagyok teljesen kötődni hozzá. Másodszor, egy híresség sem kockáztatná semmijét egy rajongójáért,akkor az adott illető meg miért tenné meg? A barátaimért és a családomért megtenném,de egy hírességért,kevés a valószínűsége..
Ha valaki azt gondolja,hogy akkor nem vagyok igazi rajongó,egészségére. Én legalább tudom az igazságot.
Ha valaki azt gondolja,hogy akkor nem vagyok igazi rajongó,egészségére. Én legalább tudom az igazságot.
2013. augusztus 08. 17:22
Elég önző vagyok, úgyhogy még értük se tennék meg mindent.
D Amúgy is szinte mindenük megvan.
2013. augusztus 08. 18:32
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Hát azért mindennek van határa. Nem sok mindenre lehetne szüksége tőlem, és igazából nem is tudnék sokmindent tenni érte. Az életemet biztosan nem adnám egy olyan emberért, aki valószínűleg sosem fog ismerni engem. Figyeljetek, inkább ő, mint én
De most viccen kívül, az életemet nem kockáztatnám.
Azon kívül, ha tudnék neki segíteni valamiben, szívesen tenném.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.