Miley megnagyobbítattja a melleit 18 évesen?
2010. július 29. 21:54
Én kinézem belőle, hogy ez lesz a következő húzása
2010. július 29. 21:55
Idézet (Candies @ 2010.07.29. 21:54)
Én kinézem belőle, hogy ez lesz a következő húzása
-.-"
arra várhatsz -.-"
2010. július 29. 21:55
Idézet (trina @ 2010.07.29. 21:54)
szerintem van annyi esze, hogy nem csinálja ezt meg..
persze h nem csinálja meg
2010. július 29. 21:58
Idézet (Strawberry03 @ 2010.07.29. 20:21)
Nem kötekedés képpen, de elmondanád miért is lotyó??? Azért, mert hülyeségeket pletykálnak róla??? és ha ismered, mondd már meg, hogy honnan!! 
egyetértek..
én mindenki mondja h ekkora q*va meg ekkora ri**nc... de azt nem tudja egyik se megmondani hogy minek és csak a h*lye pletykákat hallják semmit mást és már azt hisznek mindent tudnak..
hát grat az ilyen embereknek
2010. július 29. 21:59
Idézet (Timaria @ 2010.07.29. 19:38)
@El Mexicano Komolyan mondod?
1. érdekes módon, én csak fordítottam egy oldalról, 2. Tele van helyesírási hibákkal? Szerintem előbb nézz körül jobban, és azután ítélkezz. Ne mondd, hogy te sohasem tévesztettél még el egy-egy betűt gyorsírás közben. Hihetetlen..
Már bocsánat, de az nem betűtévesztés, hogy "Spears-hez" a Spearshez helyett, és szintén nem betűtévesztés a "megszeretne válni" a "meg szeretne válni" helyett. Ezt egyszerűen nem tanítják ma meg úgy látszik nyelvtanból, hogy mit jelent az igekötő, mi a főige és mi a segédige, és mik az erre vonatkozó szabályok. Én valószínűleg 'megszeretném' azt, ha végre megtanulnátok helyesen írni, de minden bizonnyal M.C. megválni szeretne az akármitől... csak ennyi.
2010. július 29. 22:09
Hát én ezt nem hiszem el.. Szerintem is csak pletyka
2010. július 29. 22:13
|
lábujjkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 130109 offline
|
nemhiszem.
am utálom.XD
de kár volt ezt a hannah montana izét elkezdenie,mert ezt már az életben nem mossa le magáról..vad külsővel kellett vna kezdenie..xD
de lehet azzal meg nem futott vna be..nekem az se lenne baj..XD
am utálom.XD
de kár volt ezt a hannah montana izét elkezdenie,mert ezt már az életben nem mossa le magáról..vad külsővel kellett vna kezdenie..xD
de lehet azzal meg nem futott vna be..nekem az se lenne baj..XD
2010. július 29. 22:38
|
|
Timariaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 262 Azonosító: 62505 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.29. 21:59)
Már bocsánat, de az nem betűtévesztés, hogy "Spears-hez" a Spearshez helyett, és szintén nem betűtévesztés a "megszeretne válni" a "meg szeretne válni" helyett. Ezt egyszerűen nem tanítják ma meg úgy látszik nyelvtanból, hogy mit jelent az igekötő, mi a főige és mi a segédige, és mik az erre vonatkozó szabályok. Én valószínűleg 'megszeretném' azt, ha végre megtanulnátok helyesen írni, de minden bizonnyal M.C. megválni szeretne az akármitől... csak ennyi.
Örüljünk annak, hogy legalább EGY valaki helyesen beszéli a magyar nyelvet
2010. július 29. 22:42
Idézet (Timaria @ 2010.07.29. 22:38)
Sajnos úgy tűnik a Magyarországon megszerzett 7 év kitűnőségem nem ér fel erre a szintre.
Hát látod pontosan itt a probléma. És ez már nem a te hibád, hanem az itteni oktatás színvonaláé.
2010. július 29. 23:08
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
hát szerintem baromság -.-
ha meg szeretném nem érteném mert nsztem nincsenek kis mellei x'D
ha meg szeretném nem érteném mert nsztem nincsenek kis mellei x'D
2010. július 30. 07:42
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Remélem nem ><
2010. július 30. 09:01
sztem jó ő így ahogy van, különben is a nagyobb mellekkel sokkal több gond van általában, főleg annak aki suliba jár vagy ilyesmi de persze miley-ra ez nem vonatkozik, de sztem nem kellene neki
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: