Miley megnagyobbítattja a melleit 18 évesen?
2010. július 29. 20:01
ez tuti mű mell de mondjuk engem kicsit sem hat meg
2010. július 29. 20:19
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
hát én is kinézem belőle és őszintén nem érdekel mit művel magával. ha azt akarja akk csinálja csak... -.- bár tudnia kéne hogy ahhoz hogy fél-világ lotyónak nézze nem kell megműttetnie magát, mert már most is lotyó XD
2010. július 29. 20:21
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (trixy525 @ 2010.07.29. 20:19)
hát én is kinézem belőle és őszintén nem érdekel mit művel magával. ha azt akarja akk csinálja csak... -.- bár tudnia kéne hogy ahhoz hogy fél-világ lotyónak nézze nem kell megműttetnie magát, mert már most is lotyó XD
Nem kötekedés képpen, de elmondanád miért is lotyó??? Azért, mert hülyeségeket pletykálnak róla??? és ha ismered, mondd már meg, hogy honnan!!
1 felhasználónak tetszik:
average girl
2010. július 29. 20:22
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Azok után amiket mostanában csinál, nem igazán vagyok meglepve.
2010. július 29. 20:22
Nem tudom mi a szép a nagy mellekben, pláne ha szilikon. A kisebbek is tudnak ugyanolyan jól mutatni. Ez a csaj teljesen elszállt magától.
2010. július 29. 20:32
Én nem nagyon szeretem őt ...de örülnék ha olyan alakom lenne mint neki!!!De hát ő tudja .. nem szólok bele:D
2010. július 29. 20:37
|
|
mézecskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.14. Hozzászólás: 261 Csatolások: 3 Azonosító: 87330 offline
|
ez biztos nem igaz.
1 felhasználónak tetszik:
Strawberry03
2010. július 29. 21:11
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Hát sztem is eléggé hihetetlen,de Miley-ról akármit írnak, nem csodálkozok. H a eddig eljutott, még tovább süllyedhet. Hová lett az a kedves, aranyos, mosolygós kislány a Hanna Montana-ból? Én azt a stílusát jobban szerettem. A mostani számai nem olyan jók, mint pl. a Breakout-on, vagy a Time Of Our Lives-en de azért egész jók...
2010. július 29. 21:11
én nem tom. bár ha nagyon meg akar szabadulni a "háncsi-moncsi" imizstől akkor sztem képes lenne rá mármint ha ez minden vágya. bár sztem nem kéne semmit se csinálnia magával mert nagyon szép csajszi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.