Hajrá
25. Magyar Nagydíj én ott leszek és te??
2010. július 29. 13:37
Végre Végre Végre Végre teljesül az álmom megyek Mogyoródra, remélem találkozom a pilótákkal és kapok tőlük autogramot + fényképeket is tudok készíteni velük
Hajrá
ALONSOOOOOOOO
Hajrá
2010. július 29. 13:39
HA VALAKI TUDNA TANÁCSOT ADNI HOGY HOGY TUDNÉK PÉNTEKEN SZOMBATON VASÁRNAP A PILÓTÁK KÖZELÉBE KERÜLNI AKKOR LÉGYSZI SEGÍTSETEK
2010. július 29. 13:47
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Szerintem próbáld meg itt is megkérdezni, hátha nézi valaki olyan is, aki meg Mogyoródra...
http://starity.hu/forum/topik/106791-formula-1/oldal/36/
http://starity.hu/forum/topik/106791-formula-1/oldal/36/
2010. július 29. 13:51
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Én idén nem megyek, de tavaly voltam.
Aláírást, közös képet max. csütörtökön tudsz szerezni, amikor is a boxlátogatás után 1 órán keresztól, felváltva írnak alá a csapatok! Vagy bejutsz, vagy nem és ha bejutottál, nem várhatod meg az összes pilótát. Egy idő után kizavarnak.
Pilóták közelébe csak akkor juthatsz, ha a méregdrága, paddock klubos jeggyel mész és talán akkor összefutsz. Máskülönben csak a pályán láthatod őket. Vagy a hotelüknél.
Aláírást, közös képet max. csütörtökön tudsz szerezni, amikor is a boxlátogatás után 1 órán keresztól, felváltva írnak alá a csapatok! Vagy bejutsz, vagy nem és ha bejutottál, nem várhatod meg az összes pilótát. Egy idő után kizavarnak.
Pilóták közelébe csak akkor juthatsz, ha a méregdrága, paddock klubos jeggyel mész és talán akkor összefutsz. Máskülönben csak a pályán láthatod őket. Vagy a hotelüknél.
2010. július 30. 16:01
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Hmm.. honnan lehetne megtudni, melyik hotelben szálltak meg?
2010. július 30. 16:04
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Idézet (solya222 @ 2010.07.29. 13:37)
Végre Végre Végre Végre teljesül az álmom megyek Mogyoródra, remélem találkozom a pilótákkal és kapok tőlük autogramot + fényképeket is tudok készíteni velük
Hajrá
ALONSOO 
Hajrá
én sajna nem.. de látom imádod Alonsot!
szall csak jó ember lehetsz.
2010. augusztus 03. 16:12
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Hotelnél, reptéren, egyre nehezebb. Vagy kijönnek és százan várnak rájuk, tolonganak amiből nagyon gyorsan elegük lesz és inkább csak rohannak a kocsijukhoz, vagy ki sem jönnek, hanem mélygarázson keresztül hagyják el a hotelt. Vettel tanult valamit Ralf Schumitól: beült az autójába, és letekerte az ablakot, úgy adott egy-két aláírást, közös fotóról ilyenkor szó sem lehet. Lassan az összes pilóta ezt fogja csinálni
Az emberek telhetetlenek, tolonganak, és ha már megvan amit akartak, akkor sem engedik oda azt a szerencsétlent, aki még normális fotót sem tud csinálni.
A legegyszerűbb az, ha van valamilyen kapcsolata az embernek, aki által rajongók nélkül tud kedvence közelébe férkőzni (újságíró, vagy médiás kapcsolatra gondolok elsősorban). Az olyan népszerű pilóták esetében, mint Alonso vagy éppen Vettel, már nem nagyon valószínű, hogy be lehet azt játszani, amit én be tudtam a kedvencemnél, Jarno Trullinál. Nekem ez volt a hatodik évem hogy a nyomában jártam, és ennyi idő elég volt ahhoz, hogy annyira "összebarátkozzak" vele és a managerével, hogy már ők jöttek oda hozzám üdvözölni, puszizkodni, kérdezni hogy vagyok... Péntek este annyian vártak még a hotel előtt, hogy nem tudtam neki odaadni az ajándékot, mert amíg a managerrel beszéltem, neki elege lett és bemenekült. A manager vitt be a hotelbe, hogy a hallban oda tudjam adni az ajándékot és legyen egy közös képünk. Mellesleg iszonyat büszke vagyok, mert nagyon barátságossá vált velem szemben!
A legegyszerűbb az, ha van valamilyen kapcsolata az embernek, aki által rajongók nélkül tud kedvence közelébe férkőzni (újságíró, vagy médiás kapcsolatra gondolok elsősorban). Az olyan népszerű pilóták esetében, mint Alonso vagy éppen Vettel, már nem nagyon valószínű, hogy be lehet azt játszani, amit én be tudtam a kedvencemnél, Jarno Trullinál. Nekem ez volt a hatodik évem hogy a nyomában jártam, és ennyi idő elég volt ahhoz, hogy annyira "összebarátkozzak" vele és a managerével, hogy már ők jöttek oda hozzám üdvözölni, puszizkodni, kérdezni hogy vagyok... Péntek este annyian vártak még a hotel előtt, hogy nem tudtam neki odaadni az ajándékot, mert amíg a managerrel beszéltem, neki elege lett és bemenekült. A manager vitt be a hotelbe, hogy a hallban oda tudjam adni az ajándékot és legyen egy közös képünk. Mellesleg iszonyat büszke vagyok, mert nagyon barátságossá vált velem szemben!
2010. augusztus 04. 11:23
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Én ott voltam idén is, és tavaly is, de még aláírást senkitől sem tudtam szerezni... Múlt hét csütörtökön voltam boxutcalátogatáson, de annyian voltak, hogy szinte lehetetlen volt valakitől is kapni.
Ráadásul a pilóták max. 10 percig volt kint, és a "nagyobb" csapatok vezetői voltak a legelsők...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: