Tóth Gabi testére varratja életét
2010. július 29. 18:51
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
az ő teste...amúgy nem sztem nem csinálná ha nem akarná annyira...
2010. július 29. 19:53
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
szerintem nem jó dolog a tetoválás, hiszen ott marad örökre, kivéve, ha képes elviselni az ember azt a fájdalmat, amit akkor érez, mikor leszedeti. :S hülyeség. szerintem.
2010. július 29. 20:03
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (tigris310 @ 2010.07.29. 13:58)
sztem az tők ronda meg undoraító ha már valaki teljesen tele van tetoválva és gabi lassan már elér ide
Főleg egy csajnál undorító!! De mondjuk ez már nem ronthat rajta
2010. július 29. 22:45
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Jaj, bírom, hogy mindenki azzal tud jönni, hogy majd milyenek lesznek öregen, akik tetováltattak. Fonnyadtak persze, mint mindenki más. Elárulom, hogy addigra ez rohadtul nem lesz furcsa, mert elég csak körülnézni a strandokon is pl. és látni, hogy minden 2. vagy 3. embernek tetkója van. Ez van.
2010. július 30. 19:21
hát ez tényleg nemmúlik el hamar
.. énis szeretnék , de nemmerek..nembírom rávenni magam, szüleim csak kiröhögnek ha szeretnék , aztmondják '2 hét múlva már el is felejtem hogy szerettem volna'..és ha csináltatok akkor lehet megbánom x)..vagy máshova szeretnék
de szerintem nemszép ha egy lányon nagyon sokvan..a háton, nyakon jólnézki meg a hason..de mindenhol vagyis sok helyen..az nemszép..de egy fiúnál sem.
2010. augusztus 01. 15:40
Egyetértek Fuller-rel, nekem is a derekán nem tetszik, a többi elmegy, de azért remélem h majd tudja hol a határ, mert tetkóbol is ronda ha sok van, legalábbis szerintem
2010. augusztus 15. 21:17
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
az ciki ha elrontják a tetkód :S
hááát nem nagyon tetszik, hogy ennyi tetkója van de van amelyik jól néz, de a derekán lévő nekem sem tetszik...
hááát nem nagyon tetszik, hogy ennyi tetkója van de van amelyik jól néz, de a derekán lévő nekem sem tetszik...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: