Ian Somerhalder a Comi-Con rendezvény alatt kézenfogva sétált egy rejtélyes szőke hölggyel. Ilyen hamar sikerült volna új barátnőt találnia?
A teljes cikkhez kattints ide!
Rejtélyes szőkével mutatkozott Ian
2010. július 28. 21:21
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Ha az elején figyeltek Ian épp Ninával van elég közeli kontaktusba, utána pedig mondja ha jól értem, hogy menjünk a következő helyre. Ezután lép be a képbe a szőkeség... aki ugye megfordul és megkérdezi, hogy hol a többi stábtag... szerintem ez így már annyira nem gázos helyzet. Mármint ha párszor (én kb 13x) végignézed a videót és megérted mi van, akkor tényleg lehet, hogy csak munkakapcsolat. Közeli
2010. július 28. 21:22
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
szöszi...xD
2010. július 28. 21:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én azt olvastam az egyik oldalon , hogy a szőke csaj egy stábtag a TVD-ből , és hogy ők csak munkatársak.
Veletek fordult már elő , hogy egy fiú barátotok megfogta a kezeteket és úgy sétáltatok ?
Mert velem előfordult már , és nem nagy ügy
És nem órákig sétálgattak kézen fogva , romantikusan , hanem csak a taxi-ig
Veletek fordult már elő , hogy egy fiú barátotok megfogta a kezeteket és úgy sétáltatok ?
2010. július 28. 21:32
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.07.28. 21:31)
Én azt olvastam az egyik oldalon , hogy a szőke csaj egy stábtag a TVD-ből , és hogy ők csak munkatársak.
Én is ezt írtam a cikkben! Csak gondolom sokan el se olvassák csak a címet, meg a videót... és úgy kommentelnek... mindegy. Felesleges cikket írni esküszöm.
1 felhasználónak tetszik:
dorcsi666
2010. július 28. 21:44
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.07.28. 21:32)
Én is ezt írtam a cikkben! Csak gondolom sokan el se olvassák csak a címet, meg a videót... és úgy kommentelnek... mindegy. Felesleges cikket írni esküszöm.
Te folyton nekem támadsz
Elolvastam a cikket ,csak leírtam hogy ezt már másik oldalon is olvastam , és hogy nekem mi a véleményem erről , szerintem ez ennek a topic-nak a lényege , de bocs ha megint tévedek ..
2010. július 28. 21:50
|
|
|
House Of Wax ez nem neked szólt! Bocsi ha úgy érezted... csak több cikknél érzékeltem már hogy alig olvassák el az emberek megnézik a címet azt írogatnak és itt is volt most is ilyen hozzászólás.
Sorry ha félreérthető volt a válaszom
2010. július 28. 21:51
|
House Of Wax |
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.07.28. 21:50)
House Of Wax ez nem neked szólt! Bocsi ha úgy érezted... csak több cikknél érzékeltem már hogy alig olvassák el az emberek megnézik a címet azt írogatnak és itt is volt most is ilyen hozzászólás.
Bocs az én hibám , félreértettem
Csak tényleg azt hittem , hogy rám érted , azért is írta hogy elolvastam
2010. július 28. 21:57
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
jajj, hát sztem Ian Ninához illik inkább, mint ehhez a szőkéhez xD Olyan aranyosak együtt. Mármint Ninával, én szurkolok nekik, és remélem ez a szőke tényleg csak egy stábtag
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.