Andrew Garfield
2010. július 28. 09:12
|
lambertfan01visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 348 Csatolások: 587 Azonosító: 129640 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 05. 17:03
Andrew sajátmaga írkál twitteren? Mert ha igen, akkor én most nemrég kaptam tőle egy üzit twitteren amiben megköszönte hogy követem
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 15. 18:39
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.11.05. 17:03)
Andrew sajátmaga írkál twitteren? Mert ha igen, akkor én most nemrég kaptam tőle egy üzit twitteren amiben megköszönte hogy követem 
Én is szeretném tudni, hogy tényleg ő írkál-e, mert amióta megjelent a The Social Network, azóta minimum 20 "Andrew Garfield" tweetel
Egyébként ő az a pasi, akiért - már ha tényleg fent van a twitteren - örömmel felregisztrálnák a twitterre.
Azt tudom, hogy Facebookja van, csak sajnos az privát...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.