Addig eljutottam hogy Bíberínáról meg Májliról minden fecni jól jön, na de azokat minek kell minden áron megosztani minden szerencsétlen fórumozóval? Persze nem csak e két említett 'tehetségről' szóló mini candidok jelenlétére vagyok kíváncsi
Mi értelme van a kis felbontású candid képeknek?
2010. július 28. 02:30
Erre szeretnék választ azoktól, akik úgy töltik fel az ilyen szemeteket, mintha muszáj volna
Nem azt mondom, van pár olyan, amiből nincs HQ, na de 99% ami megtalálható fórumon kicsibe, az nagyban is fellelhető...
Addig eljutottam hogy Bíberínáról meg Májliról minden fecni jól jön, na de azokat minek kell minden áron megosztani minden szerencsétlen fórumozóval? Persze nem csak e két említett 'tehetségről' szóló mini candidok jelenlétére vagyok kíváncsi
2010. július 28. 11:35
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Mi értelme van a kis felbontású candid képeknek?
Semmi, de mit lehet tenni a zöldfülűkkel, mindent töltenek össze-vissza.
Volt, akinek szóltam levélben, és olyanokat visszaírt, hogy bocsi, jó, mostmár oda töltöm, de másnap ugyanúgy rosszul csinálta.
Semmi, de mit lehet tenni a zöldfülűkkel, mindent töltenek össze-vissza.
2010. július 28. 18:44
Idézet (joe_r @ 2010.07.28. 18:14)
Mintha nem tudnátok, hogy kinek kellene megcímezni ezt a kérdést...

Hát, én még mindig várom a választ
2010. július 30. 19:07
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Rájöttem mi értelme van
Azért jók ezek a kis képek, mert ezeket tuti fel lehet tölteni, nekem vannak olyan nagy felbontású képeim, amiket hónapok óta nem tudok feltölteni. Jeleztem is már itt-ott, hogy mi van, de nemhogy javulás, válasz sincs rá.
2010. július 30. 19:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (szavy @ 2010.07.30. 19:07)
Rájöttem mi értelme van
Azért jók ezek a kis képek, mert ezeket tuti fel lehet tölteni, nekem vannak olyan nagy felbontású képeim, amiket hónapok óta nem tudok feltölteni. Jeleztem is már itt-ott, hogy mi van, de nemhogy javulás, válasz sincs rá.

Sajnos a jó minőségű képeket már nem úgy értékelik, mint régen.
Azért érdekes, hogy ehhez a témához nem igazán írogatnak a többiek.
2010. július 30. 20:24
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.07.30. 19:56)
Sajnos a jó minőségű képeket már nem úgy értékelik, mint régen.
Egyébként azt be lehetne írni az ötletdobozba, hogy 4 MB-nál nagyobb képeket is fel lehessen tölteni. 
Nem a mérettel van a baj, mert azt le tudom csökkenteni 4 mega alá, de ha már a kép egyik oldala nagyobb, mint x5500, akkor egyszerűen nem tölti fel.
Ötletdobozba meg fölöslges bármit is beírni.
2010. július 30. 20:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (szavy @ 2010.07.30. 20:24)
Nem a mérettel van a baj, mert azt le tudom csökkenteni 4 mega alá, de ha már a kép egyik oldala nagyobb, mint x5500, akkor egyszerűen nem tölti fel.
De lehet, ha nem lenne ez a 4 megás határ, akkor ezzel sem lenne gond.
Az ötletdobozos dologra rájöttem. Nem igazán olvassák. Talán, ha írnál neki.
2010. július 30. 20:31
|
|
szavy |
|
Idézet (Bessie @ 2010.07.30. 20:28)
Megemlítettem már az a Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik? topikban, visszakérdezett, hogy később se engedi fel? Írtam, hogy nem, aztán ennyiben hagyta a dolgot.
2010. július 30. 20:35
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (szavy @ 2010.07.30. 20:31)
Megemlítettem már az a Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik? topikban, visszakérdezett, hogy később se engedi fel? Írtam, hogy nem, aztán ennyiben hagyta a dolgot.
De szerintem az ötletdobozban is írtam már. 
Én nemrég rákérdeztem levélben, hogy feltöltésnél a repi képeket jó lenne ha linkbe is jelezné, hogy hol van eredetileg feltöltve. Azt írta egy kis türelmet, másnap már kiírta a repi képet. Ezt meg tudta oldani. Csak sikerülne a nagyobb méretű képeket is feltenni.
2010. július 30. 20:41
|
|
szavy |
|
Idézet (Bessie @ 2010.07.30. 20:35)
Én nemrég rákérdeztem levélben, hogy feltöltésnél a repi képeket jó lenne ha linkbe is jelezné, hogy hol van eredetileg feltöltve. Azt írta egy kis türelmet, másnap már kiírta a repi képet. Ezt meg tudta oldani. Csak sikerülne a nagyobb méretű képeket is feltenni.
Egy próbát végülis megér, legfeljebb nemleges választ kapok. És akkor tudni fogom, hogy fölöslegesen erőlködök itt.
2010. július 31. 00:04
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Akkor a jó mikor még nincs hq, szal jobb mint a semmi.
2010. július 31. 21:19
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2010.07.28. 02:30)
Erre szeretnék választ azoktól, akik úgy töltik fel az ilyen szemeteket, mintha muszáj volna
Nem azt mondom, van pár olyan, amiből nincs HQ, na de 99% ami megtalálható fórumon kicsibe, az nagyban is fellelhető...
Ez engem is érdekelne. Mert lassan már minden topic megtalálható HQ és MQ/LQ méretben.
Meg minek ezt a sok kis vacakot feltenni rendezvényes, paparazzis témában? A fotósorozatokat még megértem. De akinek tényleg fontos, hogy ilyen mütyürök legyenek meg neki az adott sztárról, az úgyis megkeresi. Szerintem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

5 felhasználónak tetszik: