Itt az Eurovízió győztesének új videóklipje
2010. július 27. 21:00
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Nem tudom mit hápogtok, hogy rossz az angol kiejtése...
Mivel nem született angol, sose lesz kitűnő a kiejtése! Egy-két magyarnak is szörnyű a kiejtése, mikor angolul énekel, csak hát azokat istenesítitek...
Bár igaz, lenne mit csiszolnia, de azért nem olyan szörnyű, mint egyesek beállítják. Ha nem értitek a szöveget, keressetek utána!
A klip maga nagyon tetszik, már kicsit szürreális az eleje. Mint a Lilaakác köz német kiadásban
A klip maga nagyon tetszik, már kicsit szürreális az eleje. Mint a Lilaakác köz német kiadásban
2010. július 27. 21:23
@prézli: Nem? Szerintem azért, mert nincs letöltve az Adobe Flash ^^
Most már látom a videót. És le van töltve, méghozzá a legújabb verzió.
Most már látom a videót. És le van töltve, méghozzá a legújabb verzió.
2010. július 28. 06:38
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Hát én akkor másnak drukkoltam hogy győzzön és először nem kedveltem, mostanra eléggé meggyőzött róla, hogy érdemes figyelni rá. Aranyos lány.
A kiejtése valóban nem olyan mint az amerikaiaké, vagy angoloké, de... aki tanulja az angolt, úgyse fog úgy beszélni soha, mint akinek az az anyanyelve. Bármennyire is hisszük, hogy nincs akcentusunk, egy ottani biztos kioktatna minket. Ez van.
2010. július 28. 16:18
azt utálom hogy mindenki csak énekel meg színészkedik, szerintem valaki mással is lehet "híres"........
2010. július 28. 18:58
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
én ezt a csajt kb kéthete ismertem meg a lengyel viván a táborban, ezzel a számával: http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo nem birtam végignézni
sztem irtóbéna a kiscsaj és hangja sincs :S
2010. július 28. 21:21
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Először is: mindenkinek van akcentusa, még annak is, aki angol anyanyelvű területen született. Ott vannak a britek, akiknek elég érdekes akcentusuk van. Nézzetek meg a youtube-on egy interjút mondjuk Pixie Lott-al, Leona Lewis-al, vagy Alexandra Burke-vel, hallani fogjátok mire gondoltam...
Viszont ha Lena meg akarja hódítani az európai zenepiacot (és gondolom ez a fő célja) meg kell tanulnia 'tisztán' felénekelni dalait a stúdióban. És ehhez sok sikert neki, mert nagyon tehetséges lány.
Megérdemli hogy nevét mindenhol megismerjék.
Viszont ha Lena meg akarja hódítani az európai zenepiacot (és gondolom ez a fő célja) meg kell tanulnia 'tisztán' felénekelni dalait a stúdióban. És ehhez sok sikert neki, mert nagyon tehetséges lány.
2010. augusztus 02. 17:26
|
|
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline
|
a sattelite tetszik, de ez nem jön be...
2010. október 17. 12:27
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
a satellite sokkal jobb.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: