Joe Jonas és Ashley Greene együtt vannak?
2010. július 28. 16:17
hm...ashleynek más típus jön be az biztos 
én örülök hogy nem járnak
én örülök hogy nem járnak
2010. július 29. 15:36
Hát nem tudom szerintem Ash meg Joe nem illenek össze.De Chelsea-vel se.
2010. augusztus 01. 11:13
|
|
R.A.G.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 129731 offline
|
Jajj nem kell turkálni a fejében,h mit szeretne...
Nem mintha közünk,közöm lenne hozzá,de szerintem igazat mondd..És ha nem akkor is jó..nekünk aztán legyen mind1 nem?
Nem mintha közünk,közöm lenne hozzá,de szerintem igazat mondd..És ha nem akkor is jó..nekünk aztán legyen mind1 nem?
2010. augusztus 01. 12:10
Hát Joe és Demi jobban összeillenek mint Joe és Ashley de ha már így vannak legyenek boldogok és Demi sem látszik féltékenynek és úgylátszik Demi jól megvan egyedül! Tehát engem nem zavar, hogy Joe Jonas és Ashley Greene eggyüt játnak amig Demit sem zavarja!
2010. augusztus 01. 15:58
Mi van ezzel a Joe-val? xD Mostanában a Twilight-os lányok kellenek neki? Múltkor meg Nikki Reed-el hozták össze ami természetesen csak pletyka volt, ahogy szerintem ez is
2010. augusztus 01. 17:56
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (B.Bess @ 2010.07.27. 16:46)
tuti hogy nincsennek együtt
Egyetértek!!! Ashley egy szép nő, az a Joe meg még egy kis taknyos hozzá képest!!! Nem hinném, hogy Ashleynek ennyi esze lenne!!
2010. augusztus 01. 18:02
|
|
Bercsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 23 Azonosító: 128080 offline
|
Ashley ezerszer jobb csaj, mint a kis töprics Joe ! Amugy meg szerintem nem hülye Ashley, hogy ilyen pasival kezdjen ...
Teljesen egyet értek az előtttem szólóval .
Teljesen egyet értek az előtttem szólóval .
1 felhasználónak tetszik:
Strawberry03
2010. augusztus 01. 18:29
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
ez szerintem csak pletyka...most azért mert együtt látták öket sétálni az utcán az nem azt jelenti h járnak... lehet hogy télleg, és akkor drukkolok nekik de...ezek hülyék... már bocsi
2010. augusztus 04. 19:33
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Szerintem 100% pletyka!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.