A legnépszerűbb sztárok Twitteren
2010. július 27. 14:35
jahh és amugy meg már be is írták ugyhogy mind1 ja és nem esik rosszul mert az ő vélemányűk...pl LOVEAdam28
2010. július 27. 15:47
|
|
Missy Eliotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 121863 offline
|
Justin a király
2010. július 27. 23:45
Missy Eliot... ez értelmes hozzászólás volt... témához illő 
De nem nagyon értem h több millió embert miért érdekel, hogy éppen mit csinálnak a sztárok. Az emberek nem lesznek tőle többek, okosabbak...
De nem nagyon értem h több millió embert miért érdekel, hogy éppen mit csinálnak a sztárok. Az emberek nem lesznek tőle többek, okosabbak...
2010. július 28. 03:54
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Lora99 @ 2010.07.27. 14:31)
Fuller :
csak meglepődtem nem ugy értettem pff de szar meg minden csak máshogy nem tudtam leírni de am mások irogatnak ilyeneket ugyogy lécci őket piszkáld és engem meg hagggy ha 1x azt se tood mire gondolok magamban...köszönöm...!!!
csak meglepődtem nem ugy értettem pff de szar meg minden csak máshogy nem tudtam leírni de am mások irogatnak ilyeneket ugyogy lécci őket piszkáld és engem meg hagggy ha 1x azt se tood mire gondolok magamban...köszönöm...!!!
Ha a másik kútba ugrik effektus lépett fel nálad is?
Hát ha egyszer nem azt írod amit gondolsz -ezek szerint-, arról már nem én tehetek.
A szerkesztem gomb használata és a helyesírás még mindig divat.
Idézet (Lora99 @ 2010.07.27. 14:35)
jahh és amugy meg már be is írták ugyhogy mind1 ja és nem esik rosszul mert az ő vélemányűk...pl LOVEAdam28
Akkor szólok, hogy másnak meg rosszul esik.
Viszont senki nem írta be.
2010. július 28. 15:29
az első hármat én is követem^^ meg Obamát meg a Twittert is!
2010. július 29. 12:31
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
Nettyyy én is ezen csodálkoztam de nagyon!=) De nekem Selena örökké az első helyen fog állni!: )
2010. július 29. 13:56
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Meglepett, hogy Britney vezeti az élvonalat...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: