Justin Biebert bilincsbe verték!
2010. július 26. 13:43
azt hittem tényleg le bilincselték.
na azt megnézzem.
2010. július 26. 13:51
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
kizárólag azért nézem meg mert szeretném bilicsbe látni
2010. július 26. 13:57
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Basszus, azt hittem tényleg börtönbe zárták a gyereket.
De ez... Jerry Bruckheimer nagy hibát követett el evvel, szerintem
De egy biztos: a sok Bieber-fan azonnal a TV-re tapad, hogy lássa a bálványozottját...
De egy biztos: a sok Bieber-fan azonnal a TV-re tapad, hogy lássa a bálványozottját...
2010. július 26. 13:59
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
Hál isten, hogy a CSI-be megy, nem mondjuk egy olyan sorozatba, amit nézek is, mert azt hiszem, hogy miatta, akkor muszáj lenne kihagynom a részt, és lehet, hogy az egész sorozatot megutálnám, amiért voltak a stábtagok olyan lükék, hogy egy "egyáltalán nem színésszel" eljátszattak benne egy szerepet!!! Utálom az olyan énekeseket, akik ÉNEKSEK, mégis színészkednek, na jó, nem mindegyiket, mert azért van, aki ért mind a kettőhöz, most pl. egy: Jared Leto!!! 
De Selena, meg mondjuk Miley, ők énekesek az istenért...
De Selena, meg mondjuk Miley, ők énekesek az istenért...
2010. július 26. 14:04
|
|
armaniprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 131532 offline
|
igyekzem jól csinálni lehet hogy tényleg gáz lett szerintem inkább csak rövid máskor majd jobb lessz! amugy a "sokk"- szó kivolt írva oda is ahonnan másoltam, és gondoltam énis odaírom! jah és EszterLondon lehet hogy te jobban csináltad volna....vagy nem...
2010. július 26. 14:08
@greenviolin: Csak elmondanám, hogy Selena a világon semmit sem tud az éneklésről, tiszta átlagos hangja van. És ő SZÍNÉSZNŐ, már a kezdetektől fogva!! Csak valami hülye Disney-s azt mondta, hogy "Na akkor már Selena is csináljon már egy lemezt!"...-.-"
2010. július 26. 14:10
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Vitték volna tényleg el.
2010. július 26. 14:11
mikor lessz az arész amikor justin is szerepel,mert nagyon meg szeretném nézni,hogy hogy szinészkedik!!!
2010. július 26. 14:13
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
@Dancsi: Csak elmondanám, hogy Selena a világon semmit sem tud az éneklésről, tiszta átlagos hangja van. És ő SZÍNÉSZNŐ, már a kezdetektől fogva!! Csak valami hülye Disney-s azt mondta, hogy "Na akkor már Selena is csináljon már egy lemezt!"...-.-"
Bocsi, nem tudtam, nem vagyok otthon a Disney világában, csak azt tudom, hogy zenél is, meg színészkedik is, és nem tudtam, hogy melyiket csinálja régebb óta! Ha így van, ahogy mondod, akkor észben tartom! Kösz!
Bocsi, nem tudtam, nem vagyok otthon a Disney világában, csak azt tudom, hogy zenél is, meg színészkedik is, és nem tudtam, hogy melyiket csinálja régebb óta! Ha így van, ahogy mondod, akkor észben tartom! Kösz!
2010. július 26. 15:21
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
melyik CIS-ban fog játszani? rendes, New Yourk-iban vagy a Miami??
különben kíváncsi vagyok hogy alakít
biztos jól játszik
hajrá JB
különben kíváncsi vagyok hogy alakít
2010. július 26. 15:31
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Najó.Justinka nem a szívem csücske de azért kicsit megijedtem amikor elolvastam a címet.De tökjó h szerepet kapott:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: