Ashton Kutcher beszólt Pittéknek
2010. július 26. 13:57
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Egyet kell értenem Ashton-nal. Szerintem sincs olyan sztár, akik maguk csinálnának meg minden ilyen "veszélyes" jelenetet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Brangelináék hazudnak.
2010. július 26. 17:25
félelmetes és izgalmas dolog lehet kaszkadőrnek lenni. ashton jól megmondta, egyébként nem bírom a pasast.
2010. július 26. 17:51
|
|
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline
|
legalabb van aki igazat mond...nem csak szineskedik
2010. július 29. 12:28
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Na de gyerekek... Ki mondta, hogy Angelina olykor nem dolgozik kaszkadőrrel? A Tomb Raider második részében férfi kaszkadőr helyettesítette egyes jelenetekben, a Saltban pedig egy nő. Úgyhogy szerintem erről ennyit. Castia linkjeit pedig érdemes megnézni.
2010. augusztus 14. 08:25
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Szerintem Ashtonnak igaza van.
És félre ne értsétek, itt most nem azt akarja mondani, hogy nincs nekik kaszkadőrjük, hanem azt, hogy tagadják, hogy lenne nekik.Legalábbis a szövegből így lehet kivenni szerintem.
És félre ne értsétek, itt most nem azt akarja mondani, hogy nincs nekik kaszkadőrjük, hanem azt, hogy tagadják, hogy lenne nekik.Legalábbis a szövegből így lehet kivenni szerintem.
2010. augusztus 14. 08:25
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Szerintem Ashtonnak igaza van.
2010. november 08. 22:15
sok sztárnak tényleg nincs szüksége kaszkadőrre...
neki talán azért szükséges h ne sérüljön meg a helyes kis pofija XD
neki talán azért szükséges h ne sérüljön meg a helyes kis pofija XD
2011. február 06. 11:51
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
jól tette.Igaza van...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: