A hírek szerint Bódi Sylvi modelliskolája egy hatalmas átverés, ahogy a sztárügyvéd nyilatkozatában is áll, erkölcsi károkat is okoz a naiv gyerekeknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bódi Sylvit beperelhetik
2010. július 25. 22:31
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. július 25. 22:45
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
ilyen is van gyerekből minek modellt faragni egy akkora csitri lesz belőle felnőtt korára
2010. július 25. 22:48
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Jajj, nehogy már!!!Ezt minden épeszű tudja, hogy portfóliót meg minden ilyet kell csináltatni ami eleve nem olcsó! Én 4 éve voltam egy castingon és mondták h oké, mehetek ha fizetek 70 000-ft-ot, mire mondtam h köszi nem...és még élek....minek kell a gyereket ebbe a hitbe ringatni?
2010. július 25. 22:50
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Ha ez igaz, akkor nem szép dolog, hogy hitegetik a gyerekeket, majd a pénz miatt elutasítják. Viszont szerintem nem nekik való a modellkedés (mint ahogy az éneklés, stb), ebből is látszik, hogy mekkora csalódást tud okozni, ha nem jól sül el, ezt egy szülőnek tudnia kéne.
Viszont ha tényleg kártérítést kell fizetnie, remélem, hogy a pénz valamelyik gyermekalapítványhoz fog kerülni, mint ahogy a szülő említette.
Viszont ha tényleg kártérítést kell fizetnie, remélem, hogy a pénz valamelyik gyermekalapítványhoz fog kerülni, mint ahogy a szülő említette.
2010. július 25. 22:57
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
én is voltam már ilyenen és nekem is azt mondták h elöszőr 40.000 majd még 35.000 kéne fizetni jó ez nem annyi amennyit a szilvi sulijában kéne de akk is
ez minenhol változó
ez minenhol változó
2010. július 25. 23:15
logar.petra ilyen is van gyerekből minek modellt faragni egy akkora csitri lesz belőle felnőtt korára
hát igen!!
hát igen!!
2010. július 25. 23:31
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Sajnos mindenhol így van de mindegy...
Osztogatják az utcán a papírokat, hogy gyere el a teljesen ingyenes válogatásra. Aha. Ott verik a fejedhez, hogy fizessél be X összeget, és akkor talán hívnak, ha lesz munka. -.-
Osztogatják az utcán a papírokat, hogy gyere el a teljesen ingyenes válogatásra. Aha. Ott verik a fejedhez, hogy fizessél be X összeget, és akkor talán hívnak, ha lesz munka. -.-
2010. július 26. 00:46
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Pff... Mit gondoltak, h majd ha elég szép lesz a gyerek meg tehetséges, akkor ingyen faragnak belőle modellt??! De van eszük a szülőknek (csak erkölcsi tartásuk nincs, de az ugye mit számít?!): Olivérkének és barátainak a modelliskola pénzbe került volna, így inkább elpanaszoljuk a Borsnak, h Sylvi megkárosította "a naiv gyermekeinket" és majd szépen keresünk rajta egy valag pénzt.
2010. július 26. 01:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ahogy előttem mások szépen megfogalmazták a szülők voltak igencsak naivok. Egy mesében biztos megtörténik, hogy valaki a semmiből szupermodell lesz. Sajnos az élet nem ilyen.
2010. július 26. 13:37
én sem szeretem ezt az idióta nőt.Először tanuljon meg beszélni aztán indítson minden féle iskolát.
Sajnálom a gyerekeket.
Sajnálom a gyerekeket.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: