Az ausztrál szupermodell házas, mivel nemrég ment hozzá Orlando Bloomhoz, de teherbe is esett már? Több pletykaoldal szerint igen a válasz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miranda Kerr terhes?
2010. július 25. 21:12
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Lehet ezért is házasodtak... bár 3 éve együtt vannak..
Ha terhes akkor gratula!
Szerk: Most látom, hogy majdnem egy napon születtem a csajszival
Végülis ez csak nekem érdekes
Ha terhes akkor gratula!
Szerk: Most látom, hogy majdnem egy napon születtem a csajszival
2010. július 25. 21:14
Hát ha terhes, akkor gratula. Fura is volt nekem ez a hirtelen eljegyzés. És ha nem lenne terhes, akkor a szóvivője cáfolná, de csak nem kommentálja...
2010. július 25. 21:49
rem nem nekem nem szimpi a csaj
nemrég még azt lehetett erröl a csajrol olvasni h csak kihasználja Orlit most meg ez
szánalmas
nemrég még azt lehetett erröl a csajrol olvasni h csak kihasználja Orlit most meg ez
szánalmas
2010. július 25. 21:55
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nem kell mindent elhinni...ha kihasználná akkor Orlando nyilván nem lenne vele. Az, hogy vele van, azt jelenti hogy boldog.És ez a legfontosabb. Szerintem
2010. július 25. 21:59
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Idézet (Clélia @ 2010.07.25. 21:49)
rem nem nekem nem szimpi a csaj
szánalmas
szánalmas
Miért használná ki Orlandot?
Ha igaz, akkor én is gratulálok nekik. Ha az anyukája szépségét örökli, akkor gyönyörű baba lesz
2010. július 25. 22:00
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet (cocoselly @ 2010.07.25. 21:59)
Napjaink egyik leghíresebb modellje, rengeteget keres, és már kapcsolatuk előtt is ismert modell volt.
Ha igaz, akkor én is gratulálok nekik. Ha az anyukája szépségét örökli, akkor gyönyörű baba lesz
Azért az apukája sem csúnya
1 felhasználónak tetszik:
cocoselly
2010. július 25. 22:01
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (cocoselly @ 2010.07.25. 21:59)
Napjaink egyik leghíresebb modellje, rengeteget keres, és már kapcsolatuk előtt is ismert modell volt.
Szerintem sincs szüksége arra, hogy bárkit is kihasználjon. Orlando nélkül is sikeres volt... Szerintem nagyon szépek együtt. Biztos gyönyörű babájuk lesz majd. Ilyen szülőkkel. Orlando nagyon jóképű, Miranda pedig gyönyörű.
2010. július 25. 23:48
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Mért kellene lemondaniuk az utazásos dolgokról?? Ha nagyobb lesz majd a gyerekük, őt is el tudják vinni szebbnél szebb helyekre! És inkább legyen egy egészséges gyerekük mint h elmenjenek utazgatni...
1 felhasználónak tetszik:
Amy4
2010. július 26. 08:27
orlando már régebb óta szeretne családot és ha igaz a hír akkor gratulálok:)
2010. július 26. 10:00
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Ha tényleg igaz, akkor én is gratulálok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.