Negyven fölött is bombázó
2010. július 25. 23:35
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Mindannyian nagyon szépek és csinosak, viszont az igaz, hogy van miből, a legtöbbjük egy átlag ember éves fizetését költi csak arra, hogy ilyen jól nézzen ki.
Én közelin sem mondanám, hogy már 40, de lehet pont "jó" képet néztem.
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.25. 19:12)
Az arcán látszik, nézz meg róla egy közeli HQ-képet.
Én közelin sem mondanám, hogy már 40, de lehet pont "jó" képet néztem.
2010. július 26. 10:39
Egyébként Jennifer López is tényleg idetartozna, na ő rajta tényleg nem látszik, és úgy tudom, nincs is plasztikázva.
2010. július 26. 11:54
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nekem nincs bajom vele h sok mostanában a fiatal sztár(legalábbis a tehetségesekkel xD) de tényleg jól néznek ki a 40 feletti sztárok . Halle Berry-t és Salma Hayek-et mindíg szerettem.a lista éléről tudjátok ki hiányzik? Sandra Bullock! hiszen már 46 és nagyon szép még mindíg. nászajánlatban is pucéran rohangál xDD
2010. július 26. 11:55
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
tényleg sandrának ma van a szülinapja xDD..juli 26...boldog szülinapot sandra!!! xDD:D
2010. július 26. 17:13
néhány nőcit kihagytam, az tény... -.-"
de tényleg, ma már nem lehet tudni, hogy ki mit csinált, hol járt sebészetre. de azért ez még mindig jobb, ha ilyenre plasztikáztatták magukat, lásd pamela anderson, aki nagyon szánalmasan néz ki. fanoknak bocs, de nézzetek csak rá.
de tényleg, ma már nem lehet tudni, hogy ki mit csinált, hol járt sebészetre. de azért ez még mindig jobb, ha ilyenre plasztikáztatták magukat, lásd pamela anderson, aki nagyon szánalmasan néz ki. fanoknak bocs, de nézzetek csak rá.
2010. július 26. 18:03
|
|
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline
|
hat bizonyos vannak 40 folotti sztarok aki csodalatosan neznek ki a korukhoz viszonyitva is,smink nelkul is.de vannak akik plasztika es simnk nelkul sehol sincsenek
2010. augusztus 04. 07:02
Halle Berry-ből nemnéztem ki , hogy 40 fölött van , de hogy van egy lánya azt gondoltam, csak azthittem a lánya már tizen éves
.. szerintem mind tökjól néznek ki.. Nicole Kidman, fehér bőr, szőke haj .. nemnagyon szép.. mármint a fehér bőr-szőke haj..de szerintem Nicole is jólnéézki
2010. augusztus 04. 20:36
|
|
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline
|
nicole kidmant lehet ki lehetetett volna hagyni... szerintem rettenetesen gnóm szegény
2010. augusztus 11. 11:39
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Tényleg hiányoznak innen páran. De komolyan, már csoda, ha valaki ilyen sokáig képes fenn tartani magát és nem kap idegösszeroppanást vagy hasonlót.
2011. március 22. 14:33
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Nicole Kidman (sajnos) mára szétbotoxoltatta az arcát. Nemrég láttam róla egy friss képet (és nem paparazzifotóról beszélek, hanem u.ilyen típusú ceremóniafotóról), és nagyon lehangoló volt. Kár érte...
2012. február 09. 22:01
|
|
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 offline
|
Engem nem érdekel mennyi botoxot használt Nicole akkor is ő marad a legjobb.
amúgy is ki feledné el hogy milyen volt vörös göndör hajjal,ami nagyon jól illett a kék szeméhez!
amúgy is ki feledné el hogy milyen volt vörös göndör hajjal,ami nagyon jól illett a kék szeméhez!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: