Mostanában túlhájpolják a fiatal- és tinisztárokat, de nem szabad elfelejteni, hogy vannak jóval idősebb, 40 vagy afölött járó hírességek is, és még mindig tevékenykednek, sőt, remekül is néznek ki!
A teljes cikkhez kattints ide!
Negyven fölött is bombázó
2010. július 25. 15:34
2010. július 25. 15:38
büszkék is lehetnek rá.
szerintem nagyoon jó formában vannak:)
szerintem nagyoon jó formában vannak:)
2010. július 25. 15:46
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Nicole Kidman arca úgy ki van vasalva, hogy lassan egy múmiára hajaz és bár Demi Moore tényleg szép azért rajta is igencsak látszik... A többiek vagy nagyon jól titkolják, hogy volt ott botox és társai, vagy tényleg nagyon jól tartják magukat
2010. július 25. 15:50
Igen, épp akartam írni, hogy azért különbséget kellene tenni azon hölgyek között, akik természetes úton néznek ki ilyen jól 40 felett, mert szerencsés génjeik vannak (mint pl. Salma Hayek), és akik szét vannak varrva meg botoxozva, mint az összes többi, úgy nem is nehéz...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 25. 16:21
Idézet (zanessa @ 2010.07.25. 16:14)
Szerintem Jennifer Aniston is ide illene és ő nincs is agyonplasztikázva 
... és látszik is rajta az a 41 év, le sem tagadhatná.
2010. július 25. 16:21
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (oli97 @ 2010.07.25. 15:57)
Éljenek a plasztikdokik erre csak ezt tudom mondani mert ha le is tagadják akkor is tudjuk, hogy miattuk néznek ki ilyen jól
Halle, Salma és Sheryl nem voltak plasztikázva, de tucatnyi negyven feletti hírességet lehetne mondani, akik korukat meghazudtolva néznek ki. Köszönhető ez a géneknek, a rendszeres ápolásnak, illetve annak, hogy nem dolgozzák magukat halálra, mindegy is, a lényeg, hogy nem áll meg az élet 25 év után.
2010. július 25. 16:26
Idézet (nozso13 @ 2010.07.25. 16:21)
Halle, Salma és Sheryl nem voltak plasztikázva, de tucatnyi negyven feletti hírességet lehetne mondani, akik korukat meghazudtolva néznek ki. Köszönhető ez a géneknek, a rendszeres ápolásnak, illetve annak, hogy nem dolgozzák magukat halálra, mindegy is, a lényeg, hogy nem áll meg az élet 25 év után.
Halle Berry félvér vagy színesbőrű, és rájuk általában jellemző, hogy nem öregednek, vö. pl. Naomi Campbell. De szerintem a fehérbőrű, európai típusú nők között nincs olyan, aki természetes úton jól nézne ki 40 felett.
2010. július 25. 17:16
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Az egy dolog, hogy Nicole arca ki van vasalva, de az alakja tényleg olyan, mint egy huszonévesé...mondjuk tesz is érte.
De ha már dögös 40-esek, akkor egy kimerítő lista szerintem:
Cate Blanchett, Julianne Moore, Gillian Anderson, Diane Lane, Naomi Watts, Sophie Marceau, Monica Bellucci, Helena Bonham Carter, Maria Bello, Laura Linney, Julia Roberts, Carrie-Anne Moss. Így első körben.
Szerintem kivétel nélkül szépen, (feltűnő) beavatkozásoktól mentesen töltötték be a negyedik x-et.
De ha már dögös 40-esek, akkor egy kimerítő lista szerintem:
Cate Blanchett, Julianne Moore, Gillian Anderson, Diane Lane, Naomi Watts, Sophie Marceau, Monica Bellucci, Helena Bonham Carter, Maria Bello, Laura Linney, Julia Roberts, Carrie-Anne Moss. Így első körben.
Szerintem kivétel nélkül szépen, (feltűnő) beavatkozásoktól mentesen töltötték be a negyedik x-et.
2010. július 25. 17:22
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Salma Hayek és Halle Berry azok akik talán nem olyan műnek látszanak.
2010. július 25. 17:47
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (Horgi @ 2010.07.25. 17:44)
Én ezt nem tudtam és simán 34-nek néztem 
Bizony, még mindig olyan, mint egy hamvas kis fruska.
2010. július 25. 17:51
Tényleg egyik se néz ki 40-nek de a legszebb Halle!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.