én nem birom se meiket sem
de ez amit megenged magánam Kanye az más sok
mit hisz h ki ö?
Eminem nem ért egyet Kanye Westtel
2010. július 25. 19:15
2010. július 25. 19:36
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
igaza van Eminem-nek, de kicsit késő már!!
2010. július 25. 20:05
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
Am Eminem botrányos volt régen az igaz (bár azakkori énjét is szeretem) de már nagyon sokat feljődött és megvédi a "kisebbeket"
jha és am bírom Kanye-t de ha velem csinálta volna ezt felpofoztam volna....
(bár lehet hogy vissza jött volna a pofon...XD) jha és bár Taylor nem a szivem csücske de azért elszúrni egy ijen pillanatot Kanye-nek ez durva volt tőle...és ha ezek után valaki azt meri mondani hogy Eminem egy köcsög utálom...akkor azt üzenem neki hogy menjen pszihológushoz....szal EMINEM THE BEST 4EVER
2010. július 25. 20:07
|
|
loricityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 100 Csatolások: 18 Azonosító: 131548 offline
|
az nagyon durva volt. tesómmal éjjel felkeltünk, nézük a tvben, és mikor ez volt, naaagggyon felébredtünk. basszus sajnáltam szegény csajt. de aztán beyonce nagyon kedves volt, hogy felhívta a színpadra:))
2010. július 25. 20:14
|
|
k.mateúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.07. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 38838 offline
|
Az a legnagyobb baj ezzel, hogy ennek ellneré sokan még mindig rajonganak Keanyért... Vagy példáául ott van Chris Brown, aki megverte Rihannát (nem kicsit), és ez szinte semmilyen törést nem jelentett a karrierjében, milliók imádják még mindig, pedig már börtönben lenne a helye...
2010. július 25. 20:22
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
Idézet (k.mate @ 2010.07.25. 20:14)
Az a legnagyobb baj ezzel, hogy ennek ellneré sokan még mindig rajonganak Keanyért... Vagy példáául ott van Chris Brown, aki megverte Rihannát (nem kicsit), és ez szinte semmilyen törést nem jelentett a karrierjében, milliók imádják még mindig, pedig már börtönben lenne a helye...
Egyébként Chris Brown-nak pedig nagyon sok rajongója eltávolodott tőle...olvastam néhány rajongói oldalát és ott írták hogy csalódtak benne és hogy mert sokan csak azért szerették Christ mert hogy RiRivel járt....am szégyenemre még mindig az egyik kedvencem...persze attól még tehetséges mert ijet csinált
2010. július 25. 20:22
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
Ezt a jelenetet én is láttam tv-ben és youtube-on. Én akkor nagyon megutáltam kanye-t. Nagyon sajnáltam Taylort, mert sztem nagyon jó énekes, és jó klipjei is vannak.
2010. július 26. 11:47
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nem szeretem taylort..sőt -.-..de amit kanye tett az nagyon bunkóság volt..eminemnek igaza van xDD..tetszik a dalszöveg ;D
XD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: