2010 VB Meglepetések!
2010. július 25. 11:20
|
|
BSBfan13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 528 Csatolások: 54 Azonosító: 125343 offline
|
Ugye szerintetek is érdekes volt az idei vb??? Például azért is mert rengeteg meglepetés volt a focistákkal kapcsolatban(némelyik világklasszis rettenetes játéka , vagy épp az új tehetségek felfedezése ,esetleg olyan csapatok győzelme akire nem is számítottunk volna:D)...Nem?? Hát azért indítottam a témát hogy leírjátok hogy nektek mi volt az idei vb-n a legnagyobb meglepetés...:DDD
2010. július 25. 13:01
|
|
arpexvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 131765 offline
|
en a Nemeteknek szurkoltam nagyon meglepodtem mikor gyapjas
(puyol) golt fejelt:P
(puyol) golt fejelt:P
1 felhasználónak tetszik:
focidakotafan
2010. július 25. 13:06
Számomra a legnagyobb meglepetés, hogy mi (spanyolok) nyertük a tornát. Nem voltunk formában. Nehezen is indult a torna számunkra. Mondjuk én örülök a végeredménynek.
2010. július 26. 15:50
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (BSBfan13 @ 2010.07.26. 15:45)
Engem meglepett hogy 4:1-re vertük(Németország(L)
) Argentínát ..én bízom a Németekben de ez azért mégis meglepetés volt..méghozzá ..kellemes

4:0-ra
Számomra a rengeteg bírói hiba volt a meglepetés. Lehet, hogy nagyon figyelmetlenek voltak, de az is előfordulhat hogy valami egészen más van a háttérben.
Azt még valahogy el tudom képzelni, hogy az angolok gólját nem látta se a bíró, se a partjelző (épp lemaradtak, rossz szögből látták stb.).
Viszont az Argentínok hatalmas lesgólját, vagy L.Fabiano 2× kezezését nem lehet nem észrevenni. Egyes játékosok folyamatos színészkedéséről nem is beszélve.
Na szóval érdekes volt ez a VB, azért remélem a következő sokkal sportszerűbben fog zajlani.
2010. augusztus 25. 11:14
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Én nagyon szerettem volna ha az Argentina győz!
DE a spanyolok sem rosszak.
DE a spanyolok sem rosszak.
2010. augusztus 25. 11:15
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Az előbbi kép nem a mostani VB-ről van!
de azért a kedvencem rajta van! Lionel Messi
de azért a kedvencem rajta van! Lionel Messi
2010. augusztus 25. 20:46
Idézet (BSBfan13 @ 2010.07.26. 15:45)
Engem meglepett hogy 4:1-re vertük(Németország(L)
) Argentínát ..én bízom a Németekben de ez azért mégis meglepetés volt..méghozzá ..kellemes

Az nem 4:0 volt?
2010. szeptember 05. 13:50
Engem az lepett meg hogy kiestek a Brazilok. Mert sokan azt mondták hogy a Brazilokat senki nem veri meg, meg a Brazilok a legjobbak, legerősebbek. Lehet hogy a Spanyolok erősebbek mint a Brazilok vagy a Spanyoloknak csupán szerencséjük volt?
Vagy a Brazilok nem voltak formába?
Vagy a Brazilok nem voltak formába?
2010. szeptember 07. 16:02
Az én számomra a dél-amerikai kiscsapatok teljesítménye volt meglepetés, valamint, hogy Uruguay ennyire erős volt... szívesebben láttam volna őket a dobogó 3. fokán, mint az "InterNationalelfet"...
2010. szeptember 13. 18:34
Hogy a németek 4:0-ra verték az argentínokat az meglepetés volt mindenképpen.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.