A Muse már bánja a Twilight filmzenét
2012. március 15. 22:45
|
|
Laceyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171311 offline
|
Mielőtt bárki rámfogná, nem utálom a Twilightot. Igaz, hogy igénytelennek tartom, és úgy gondolom, hogy alaptalanul istenítik annyira olyan sokan, de most próbálom nem belevinni az érzéseimet ebbe a hozzászólásba...
A Muse-ról tudni kell, hogy a kedvenc együttesem, és nagyon sajnálom, hogy sokan csak a Twilight miatt ismerték meg. Azzal viszont nem értek egyet, hogy sokak szerint Ők csak emiatt a film miatt váltak híressé. Azt azért illene tudni, mielőtt ilyeneket írtok, hogy mikor a Twilight még kósza gondolatocska sem volt az írónő fejében, a Muse már világhírű volt, a fél világot bejárta, és több millió rajongója volt...példa erre a 2007-es Wembley koncert.
Az, hogy Magyarországon kevésbé voltak ismertek a Twilight előtt, szerintem csak annak tudható be, hogy errefelé nem nagyon jártak, a magyar média nem kapta fel őket, és hivatalosan itthon nem is jelentek meg a lemezeik. Plusz még azért sem futottak be Magyarországon, mert hogy a Muse ugyebár rockegyüttes, a mai fiatalság igénye pedig inkább a popzene felé hajlik, és más stílusokra nem is nagyon nyitott, pláne ha nem tolják a képükbe őket. Ami a Muse esetében nem történt meg.
Annyit szerettem volna még mondani, hogy azért örülök, ha az együttes tagjai így vélekednek a filmről, és ki merik mondani, azt, amit gondolnak, ami azért nagy szó, mivel a nevüket adták hozzá végülis...
A Muse-ról tudni kell, hogy a kedvenc együttesem, és nagyon sajnálom, hogy sokan csak a Twilight miatt ismerték meg. Azzal viszont nem értek egyet, hogy sokak szerint Ők csak emiatt a film miatt váltak híressé. Azt azért illene tudni, mielőtt ilyeneket írtok, hogy mikor a Twilight még kósza gondolatocska sem volt az írónő fejében, a Muse már világhírű volt, a fél világot bejárta, és több millió rajongója volt...példa erre a 2007-es Wembley koncert.
Az, hogy Magyarországon kevésbé voltak ismertek a Twilight előtt, szerintem csak annak tudható be, hogy errefelé nem nagyon jártak, a magyar média nem kapta fel őket, és hivatalosan itthon nem is jelentek meg a lemezeik. Plusz még azért sem futottak be Magyarországon, mert hogy a Muse ugyebár rockegyüttes, a mai fiatalság igénye pedig inkább a popzene felé hajlik, és más stílusokra nem is nagyon nyitott, pláne ha nem tolják a képükbe őket. Ami a Muse esetében nem történt meg.
Annyit szerettem volna még mondani, hogy azért örülök, ha az együttes tagjai így vélekednek a filmről, és ki merik mondani, azt, amit gondolnak, ami azért nagy szó, mivel a nevüket adták hozzá végülis...
2012. november 21. 21:52
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
szerintem a Twilight az nem egy összehasonlítható dolog a Muse-zal. Valljuk azért be, hogy a Muse mögött egy kicsit több munka van, és én is a Twilight miatt ismertem meg őket, viszont azóta meg tökre szeretem a zenéjüket, szóval van ebben rossz is meg jó is:)
2015. június 16. 22:49
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
én is megbánnám XD nem is emlékeztem milyen zenék voltak a filmben senki sem mondhatja, hogy csak innen ismerem őket
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: