Elment a hangja Cherylnek
2010. július 26. 18:56
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Nem bántanék senkit sem, de... a velvetnek, és a magyar bulvár által kitalált cikkeknek a fele (és akkor még próbáltam jófej lenni) nem igaz. A velveten, példának okáért Jennifer Garner és Ben Affleck már vagy háromszor elvált, Jennifer Aniston meg férjhez ment. Szóval, én csakis a külföldi híroldalakon kutatnék, ha épp cikket írnék. Vagy fogalmazhatnék úgy, hogy én csak a külföldi oldalakon keresek friss híreket, ha cikket írok, mert Ők közelebb vannak a tűzhöz, és esetleg tényleg megtudnak szólaltatni olyan embereket, akik híresebb emberekhez állnak közel. Szóval, nem vonom én kétségbe, hogy kerestél és találtál, de ne mindig hidd el, amit a magyar oldalak írnak.
2010. július 26. 20:41
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
ezt nem tudtam am meg csak Chez érdekelt hogy van e új cikk róla am bocs Adrianna ha megbántódtál csak rossz paszba is voltam és olyankor nem birom ha fikáznak szóval enyi lenne
2010. augusztus 23. 09:58
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Szegény!Én is remélem, hogy meg gyógyul a hangja!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: